f1zZ Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 No wiec niedawno bo miesiac temu znajomy kupil mi przez amazon.com ipod-a. Ipod przyjechał do Polski, otwieram pudełko a tam nie ma karty gwarancyjnej .. Czy ktos kiedys cos kupowal przez amazon.com i na jakiej zasadzie oni przyznaja gwarancje. I jeszcze jedno pytanie, moze jestem wyjatkowo zdolny ale nie moge znalezc adresu mailowego do amazonu :ph34r: ktos zna ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) http://www.amazon.com/exec/obidos/handle-g...1768395-6669502 Jak Ci ipod padnie to wymieniaja od reki - sprawdzone, nie potrzeba karty gwarancyjnej. Tam sie w to nie bawia. Edytowane 10 Października 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 dzieki wielkie, ale na jakiej podstawie wymienia mi tego ipoda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Na podstawie rachunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 A oplacalo ci sie sprowadzac go do Polski ? Czy poprostu znajomy kupil go w stanach i wyslal do kraju ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 oplacalo sie, .. kosztowal mnie w przeliczeniu na pln ~750zł a transport miałem za darmo, bo znajomy wracał do Polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...