shadows Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam! Mam następujący problem i przeszukując forum nie dopatrzylem sie zadnej informacji na ten temat. Otoz podczas proby podlaczenia sie do sieci bezprzewodowych niezabezpieczonych (dostep darmowy na uczelni) wykrywa mi jedynie sieci lecz przy probie podlaczenia sie wyskakuje tylko okienko z napisem "oczekiwanie na odpowiedz z sieci" po czym po okolo 2 minutach okienko znika i polaczenia jak nie bylo tak niema. Ze wzgledu ze wykrywa mi dostepne sieci wnioskuje ze karta wifi dziala poprawnie(karta Wireless 2220 bg)...moze to kwestia odpowiedniego skonfigurowania jej, ale za bardzo niewiem jak. Prosze o pomoc kogos zorientowanego w temacie, lub ewentualne sugestie osob korzystajacych z tego laptopa w podobnych sytuacjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Może musisz isć i zarejestrować adres MAC karty sieciowej. U mnie na uczelni też można podłączyć się do sieci i korzystać z netu jednak najpierw trzeba było administratorowi podać adres MAC bo inaczej nie dało rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...