Wincar Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 widm mam taki problem ze to cos pros mnie o hasło co wile a jest ono dobro nawet zaznaczenie zeby zapisywał niedaje temu rady..... Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bespec Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 zaznacz w opcjach konta, ze serwer wymaga uwierzytelnienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincar Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 to zrobione ustawienia konta ok login i hasło uwierzytelniania wpisane ok reszta tesz sprawdzana kilka razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 A czy nie masz przypadkiem konta na onecie? Bo wlasnie na tym koncie nieraz mi sie tak robilo, jak korzystalem z Outlook'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincar Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 to jest konto na tenit.pl wiec nie darmowe:( i dalej jaja pozatym czasami jak odbiera to leci 100kilo na h a łocze jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...