dżeju Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Jak w temacie.Może ma go ktoś?Byłbym wdzięczny za podzielenie się opinią o tym telefonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Moja zona ma od roku i nie narzeka. Trzeba uwazac zeby nie upadl, bo obudowe ma doc delikatna. Od razu wgraj uaktualnienie softu ze strony siemensa.Bedzie potrzebny do tego kabel na COMa, bo w starszych wersjach menu chodzi wolno i lubi swirowac. Ja mam M65, ale mnie juz nudzi... :( normalne u mnie... pol roku z jednym telefonem wytrzymuje :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżeju Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ile bateria trzyma?Opłaca się go kupić za 600zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Okolo 4dni trzyma bateria.... Za 600zl... LOL Jak chcesz to Ci mojego M65 za tyle sprzedam :D Dla przykladu... Ceny na allegro http://allegro.pl/search.php?string=CX65&c...ry=165&order=pd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ech, pomyliłeś się, chodzi o CX75 a nie CX65. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ech, pomyliłeś się, chodzi o CX75 a nie CX65. 1697259[/snapback] A fakt... Nie zauwazylem... Aczkolwiek telefonik calkiem przyjemny. Mialem go w rekach pare godzinek. Kumpel sbie taki sprawil i powiem, ze clkiem calkiem. Wyswietlacz jest super, pomimo stosnkowo nie wysokiej rozdzielczosci, ale dzieki technologii TFT nawet w duzym naslonecznieniu pozostaje czytelny. Plus kolejny to odtwarzanie MP3/AAC i slot kart pamieci, o aparacie nie wspominajac. Ja sie chyba pod koniec roku zdecyduje na nastepce mojego modelu, czyli na M75. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...