--Noe-- Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Siemka! Mam pytanie. Lepiej nasawiś w Biosie najszybszą transmisje HT czy też dać na Auto?? Jak macie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Kiedyś widziałem jakieś testy gdzie przepustowość HT powyżej 600MHz była w zupełności wystarczająca dla A64. Swoją drogą to jest FAQ i szukajka i tam byś się dowiedział że jeśli się nie kręci to można ustawić mnożnik HT na 5 lub na Auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Siemka! Mam pytanie. Lepiej nasawiś w Biosie najszybszą transmisje HT czy też dać na Auto?? Jak macie?? 1696989[/snapback] jezeli nie krecisz procka daj auto, jezeli krecisz pilnuj by: HT*HTT<1000MHz koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Siemka! Mam pytanie. Lepiej nasawiś w Biosie najszybszą transmisje HT czy też dać na Auto?? Jak macie?? 1696989[/snapback] HT nie ma duzego wplywu na wydajność. Edytowane 13 Października 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...