Macho Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Co jest lepsze AMD Athlon T 950,czy Intel Pentium III 1000Mhz? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Co jest lepsze AMD Athlon T 950,czy Intel Pentium III 1000Mhz? :roll: Chiba ten cooperminek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Ja kupiłbym AMD. Jak kupisz sobie Intel'a to zamykasz sobie drogę do szybszych procków (podstawka). W AMD masz większe pole manewru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Ja kupiłbym AMD. Jak kupisz sobie Intel'a to zamykasz sobie drogę do szybszych procków (podstawka). W AMD masz większe pole manewru. Na razie koleś się pyta co jest lepsze a nie co ma większe pole manewru :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 jeśli chodzi o moc obliczeniową to remis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Co jest lepsze AMD Athlon T 950,czy Intel Pentium III 1000Mhz? :roll: To zależy w jakim sensie. Jeżeli chodzi o moc to prawie takie same. P3 jest trudniejszy do uszkodzenia. Ale jak bym miał taki wybór, to kupiłbym Athlona, bo do płyty pod P3 już niedługo nie będzie procków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Ja kupiłbym AMD. Jak kupisz sobie Intel'a to zamykasz sobie drogę do szybszych procków (podstawka). W AMD masz większe pole manewru. Na razie koleś się pyta co jest lepsze a nie co ma większe pole manewru :) Nie zawężaj pojęcia lepsze tylko do osiągów ... patrz na całokształt :)), gostek ma racje ... AMD 950 jest lepsze bo jest na tej samej podstawce jak 2100+ .... pokaz mi twojego kolege ( nie kogos, na czyim dobrze ci nie zalezy) ktoremu doradzilbys bys zeby z tych 2 , wybral pIII 1000 i na jego podstawie zbudowal platforme ( troche patosu) . To ja juz powiem mu jakich ma kumpli .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Ja kupiłbym AMD. Jak kupisz sobie Intel'a to zamykasz sobie drogę do szybszych procków (podstawka). W AMD masz większe pole manewru. Na razie koleś się pyta co jest lepsze a nie co ma większe pole manewru :) Nie zawężaj pojęcia lepsze tylko do osiągów ... patrz na całokształt :)), gostek ma racje ... AMD 950 jest lepsze bo jest na tej samej podstawce jak 2100+ .... pokaz mi twojego kolege ( nie kogos, na czyim dobrze ci nie zalezy) ktoremu doradzilbys bys zeby z tych 2 , wybral pIII 1000 i na jego podstawie zbudowal platforme ( troche patosu) . To ja juz powiem mu jakich ma kumpli .... Masz rację co do przyszłościowości AMD. Teraz nie opłaca sie inwestować w coś na socket370. I raczej polecibym koledze athlona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Porównując nawet sam power procków , to moim zdaniem athlon jest lepszy. Dokładając do tego bardziej przyszłościową platforme socket A + DDR to juz nie ma się wątpliwości co jest lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...