kawczak Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Co myślicie o monitorku 19" Samsung SyncMaster 997 MB srebrno-czarny ?? Parametry ma identyczne jak 797 DF... A zalęzy mi żeby był 19'' i nie zabardzo chce inwestowac w LCD... Ostatnio grałem na 17'' LCD NEC'a to nyło droga przez męke... Nic nie widziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypel Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 witam jestem właśnie przed wymianą monitora i przymierzam się do tego samsunga jedyne co mi się w nim nie podoba to słabe odświeżanie 85 hz przy 1280 x 1024 px ale chętnie posłucham wypowiedzi użytkowników i osób, który miały z nim do czynienia warto czy nie warto czy godny polecenia ? wady, zalety monitor przede wszystkim w moim przypadku ma służyć do domowego użytku z naciskiem na grafikę (praca na rastrach i wektory) z góry dziękuję w imieniu swoim i kolegi, który założył ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...