Gość Rocca Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) Wszystkim nauczycielom życzę wszystkiego najlepszego :-) Jest na forum kilku nauczycieli, którym należą się życzenia za trud wkładany w wychowanie młodego pokolenia... :wink: Oby im sie udało, dlatego życzę wytrwałości i cierpliwości, a także poświęcenia! :-) Pozdrawiam serdecznie! B) EDIT: Nie wspomnę o uczniach B) Jest Was WIELU :wink: Edytowane 14 Października 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Z okazji dznia nauczyciela nie mam lekcji tylko apel na 12 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Moi Rodzice jako nauczyciele raz na jakiś czas piszący z tego konta dziękują :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 napis na ławce z okazji dnia nauczyciela: "Nauczyciel to Twój największy skarb, więc zakop go jak najgłębiej" Baba od polaka chce pytać w dniu nauczyciela: No to sie teraz popytamy... kolego odpalił z komórki " Jesteś szalona..." śmiech na maxa! Potem jakies inne pytania co do wiersza, i pytanie co było tak niesamowitego w Pani X.... "czarne oczy, ach te czarne oczy" by Delfin czy jakoś tak [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) A ja dzisiaj lekcji nie mam :-P Wczoraj też był luzik, apelo-akademia (zresztą przez moją klasę organizowana) o godzinie 11.40 a później DOM i długi ;-) weekend!!! Edytowane 14 Października 2005 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Z okazji dnia nauczyciela, chodze do pracy, w soboty i niedziele chodze do szkoly, a dzisiaj, dlatego, ze siostra jest nauczycielka, ja musze pilnowac jej dwojke dzieci :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...