Pinki Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Yo :lol: Ostatnio w poszukiwaniu Windows XP SP1 8in1... ... natknalem sie na strone http://alt.binaries.nl/ , wszystko super, extra tylko nie bardzo wiem jak cos stamtad sciagnac :evil: Bawilem sie programami Forte Agent i News Grabber lub cos w tym stylu, totalnie nie wiem jak to skonfigurowac, co wpisac w adresie grupy zeby to dzialo i dalo sie sciagac pliki :evil: Moze ktos ma tego Windowsa :?: :roll: :arrow: http://members.rogers.com/khauyeung/WXP-MCE-TPE.HTM HELP ME :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 IMHO jakiś fake, bo coś mi czcionka nie pasuje a może tak ma być :| ?? Warto looknac na Osla lub na DC może się już pojawił ? Poza tym czy to wszystko zmisciło by sie na jednej plytce ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 bih LOL 8O 8O 8O 8O albo to jest fake albo to upchneli na płycie 870 mb(99 min) no nie nie możliwe ja myśle że to fake .Ale kto wie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 big LOL 8O 8O 8O 8O albo to jest fake albo to upchneli na płycie 870 mb(99 min) no nie nie możliwe ja myśle że to fake .Ale kto wie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 To nie jest fake :!: Mialem juz 400MB ale usuneli z ftp i musze sciagac od nowa :!: Dzieki za pomoc :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wlasnie sciagam tego Windowsa z ftp :) Moze podam troche informacji :lol: /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ******************************************************************************* Windows XP, Media Center & Tablet PC Edition 8in1 v.3 (Boot-Script Error Fixed) by Michael K.H. Au-Yeung, on November 1, 2002 ******************************************************************************* /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ------------------------------------------------------------------------------- General Information ------------------------------------------------------------------------------- Disc type...................: All-in-1 Super Multi-Bootable CD Program platform............: PC Program category............: Windows XP (SP1), Media Center & Tablet PC Image is 'cracked'?.........: No # of discs..................: 1 Release individual..........: khauyeung Image creation application..: cdimage READ: WXP-MCE-TPE.htm from the XPMCTP_8in1_v3_support.RAR file for more info ------------------------------------------------------------------------------- Disc Information ------------------------------------------------------------------------------- Disc volume label...........: XPMCTP_8in1 Image format................: .ISO Image filename..............: XPMCTP_8in1_v3.ISO Image file size in bytes....: 729,360,384 Archive format..............: WinRAR 3.0 Archive part size in bytes..: 15,000,000 # of parts for this disc:...: 44 80 min CDR required?........: Yes Image has been burn tested?.: Yes ------------------------------------------------------------------------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Pinkas, jeśli to nie ściema to zapodaj tego ftp (chyba ze jakiś prywatny...) bo na żadnym programie p2p nie moge znalezc tego pliku (wiec mi sie wydaje ze to jednak sciema :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Pinkas, jeśli to nie ściema to zapodaj tego ftp (chyba ze jakiś prywatny...) bo na żadnym programie p2p nie moge znalezc tego pliku (wiec mi sie wydaje ze to jednak sciema :lol: ) To nie sciema, mam juz tego Windowsa :twisted: _ftp://61.132.74.239:21 _ftp://61.132.74.239:2121 _ftp://61.132.74.239:12121 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...