eM-Jayck Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Zdecydowałem się na monitor LCD Samsung SyncMaster 173P Plus i chciałbym go kupić na raty. Zastanawiam sie w jakim sklepie go kupić, czy warto w MediaMarkt? tam są raty 0% ale nie wiem jak z ceną i jakością. Co o tym myślicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 te raty 0% chyba były tylko pierwsze 3raty 0% nie jestem pewien ale sprawdz to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Jeśli jest za ~1500 złotych to chwytaj bez zastanawiania. Tylko te nieszczęsne raty... Dowiedz się dokładniej... Na raty 0% można kupić w Vobisie i Ateneum (są w Łodzi). Podaj swoją okolicę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eM-Jayck Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Mieszkam w Sosnowcu i własnie jutro sie wybieram do MediaMarkt to obadam sytuacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DmL Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam ja kupilem swojego w sirius.pl -spoko obsluga itp tylko nei wykupujcie dodatkowej gwarancji na martwe pixele - samsung daje zero bright dot 10 dniowa. co do mediamarktu - to nie wiem jak u was ale ja w warszawie bylem w 3eh i wszystkie egzemplarzy mialy jakies wady - nierownomierne podswietlnie (niektore extremalnie) piksele itp ... poczytaj na forum.mva.pl co ludzie pisza o kupywaniu tego monitorka w mediamarkcie... ale monitor jak najbardziej polecma ;] pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 w media markt nie ma samsunga 173p plus, sa tylko bez plusa, oczywiscie mowa o tych w lodzi ale pewnie w kazdym sprzedaja to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dokladnie nie kupuj w MM bo tam same odpady sprzedaja i bedziesz sie tylko wnerwial... kupuj w sklepie a o raty poprostu chodz i pytaj po kolei w kazdy az znadziesz cos najlepszego :) btw. monitorek polecam oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...