Jacek Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Buforowanie grafik - czy jest takie cos? Chodzi mi o to by móc otworzyć wcześniej tylko otwierane zdjęcia, grafiki.. Np. przeglądam zdjęcia z płyty cd.. i chciał bym by kazde z tych zdjęc które się otworzyło było zapisane na dysku twardym by móc je pozniej przejrzec. CZy system win xp buforuje taka grafike..? Jeśli nie czy sa jakieś programy do tego? By robił kopie kazdego otwartego pliku... tu chodzi o pliki obrazów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 a nie mzona po prostu zgrać cd na hdd? Kazdy normlalny system operacyjny buforuje pliki.. tlyko nie w taki sposób jakbyś tgo chciał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 No własnie nie moge ich zgdać :) Wiem że było by to normalnym posunieciem.. ale mi chodzi o ze tego zrobić nie moge a chce miec kopie tych plikow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 A moze zrob obraz .iso tej plyty, a potem ten obraz otworz w winrar i wypakuj obrazki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 hmm.. czy jest jakaś normalna racjonalna odpowiedź dlaczego nei mozasz zgrać tych plików? żona Ci nie pozwala, czy jakieś kosmiczne zabezpieczenia? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...