AceSkubi Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 mam radeona 9800 od herculesa i bardzi swiszczy mi wentylator na gpu;/ tak dziwnie chodzi ;/ zawsze byl glosnejszy ale mysle zen ie az tak ;/ mozna cos z tym zrobic ? moze gawarancja ;d ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Wykręć wentylator z radiatora- od spodu powinna być naklejka- odklej ją i daj kroplę oleju w "dziurkę" :-) - powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 nie da sie wykrecic wentylatora z radizatora bo jest on jakos tam przyklejony , a jak oderwe ta naklejke z wentylatora z tym takim logiem jakby to tam nie ma nic ;/ sam plastik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 bo to jest klej, standartowo pod kazdym coolerkiem, rozgrzej karte (jakas gra, benchmark), wyjmij karte i delikatnie podwazaj cooler (jak dokladnie to robic jest opisane bosaj na pierwszej stronie tematu o modowaniu 9800SE wiec po szczegoly tam sie udaj pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Wystarczy odkręcić trzy śrubki znajdujące się na górze radiatora aby wyjąć wentylek: "a jak oderwe ta naklejke z wentylatora z tym takim logiem jakby to tam nie ma nic ;/ sam plastik" Czytaj uważnie- napisałem: "Wykręć wentylator z radiatora- od spodu powinna być naklejka- odklej ją i daj kroplę oleju w "dziurkę" - powinno pomóc." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...