lazarrex Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam. Pytanie jak w temacie, a mianowicie jaka karte graficzna wybrac do 400zl, no maksymalnie do 450zl? Mam juz metlik, jedni pisza. ze lepsze sa ati, drudzy, ze nvidia. KArta do zwyklego uzytku domowego, czasem gry, czasem autocad. Moj aktualny sprzet to: plyta ECS K7VZA v.3, Athlon 1,2GHz. Oczywiscie zamierzam "aktualizowac" sprzet (plyte,proc.) co jakis czas, ale chce zaczac od karty graficznej. Co mi doradzicie albo odradzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) GeForce 6600 a jakiej firmy, to sam wybierzesz np. Leadtek'a kosztuje 445 zeta w Arescie Edytowane 16 Października 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Radek 9800pro jest szybszy... Do tego delte z allegro ~50zł. Bo patrząc na Twojego kompa wydaje mi się, że masz coś klasy codeszajs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...