Robertcik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A w lutym ma być R350, specyfikacji jednego i drugiego nie znam ale z tego co wiem to R400 ma być podatny na podkręcanie, a dokładną specyfikacje będzie można ujrzeć po pojawieniu się GF FX jak twierdzi producent ATI wpierw musi ujżeć konkurencje,a następnie ją zmażdzyć. Ciekawe co z tego będzie ale GF FX nie będzie miał dużego pola do popisu (2,3 góra 4 miechy) a potem konkurencja go zmiażdzy. i Dobrze bo ceny pójdą w dół. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 kurde a ja w przyszlym tygodniu dopiero r9700 dostaje :D ciekawe jak sie bedzie na tymczasowym PII 333 @ 504 spisywal (zara zaloze chlodzenie freonem i peltiera, zobaczymy jak sie bedzie spisywac :mrgreen: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 kurde a ja w przyszlym tygodniu dopiero r9700 dostaje :D ciekawe jak sie bedzie na tymczasowym PII 333 @ 504 spisywal (zara zaloze chlodzenie freonem i peltiera, zobaczymy jak sie bedzie spisywac :mrgreen: )Napisz ile podkręciłeś 9700 na freonie bo ja wycisnąłem (na razie ) 420Mhz Core GPU. 8O :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 kurde a ja w przyszlym tygodniu dopiero r9700 dostaje :D ciekawe jak sie bedzie na tymczasowym PII 333 @ 504 spisywal (zara zaloze chlodzenie freonem i peltiera, zobaczymy jak sie bedzie spisywac :mrgreen: )Napisz ile podkręciłeś 9700 na freonie bo ja wycisnąłem (na razie ) 420Mhz Core GPU. 8O :PIle masz punktów w 3DMark-u? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 kurde a ja w przyszlym tygodniu dopiero r9700 dostaje :D ciekawe jak sie bedzie na tymczasowym PII 333 @ 504 spisywal (zara zaloze chlodzenie freonem i peltiera, zobaczymy jak sie bedzie spisywac :mrgreen: )Napisz ile podkręciłeś 9700 na freonie bo ja wycisnąłem (na razie ) 420Mhz Core GPU. 8O :PIle masz punktów w 3DMark-u?tysiac500sto900 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 kurde a ja w przyszlym tygodniu dopiero r9700 dostaje :D ciekawe jak sie bedzie na tymczasowym PII 333 @ 504 spisywal (zara zaloze chlodzenie freonem i peltiera, zobaczymy jak sie bedzie spisywac :mrgreen: )Napisz ile podkręciłeś 9700 na freonie bo ja wycisnąłem (na razie ) 420Mhz Core GPU. 8O :PIle masz punktów w 3DMark-u?15656 3d marków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 No..ciekawe, co na to Power VR ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 No..ciekawe, co na to Power VR ^_^Słyszałem, że coś poważnego szykują. Poczekamy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...