Syrob Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam mam stacjonarny komp z wifi zakupilem laptopa z wifi takze, pytanie czy moge je jakos sonfigorowac zeby sie widzialy (moze i udostepnily internet) bo znajomy mi powiedzial ze bez routera sie nie da !!! mi sie zawsze wydawalo ze mozna (tylko0 nie wiem jak) prosze o odpowiedz kogos kto sie zna pozdro 4@ll Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Bez routera tez sie to da zrobic. Obie karty beda dzialaly w trybie Ad-hoc. Ale jesli bedziesz chcial udostepniac net z jednego kompa temu drugiemu, to niestety ten pierwszy bedzie musial byc caly czas wlaczony (no, przynajmniej w czasie kiedys chcesz skorzystac na tym drugim z netu). edit Poza tym swoj watek powinienes umiescic w tym subforum. A tam znajdziesz potrzebne Ci informacje. Edytowane 16 Października 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...