Skocz do zawartości
durczyn

Szpanerskie Lcd W Pc, Da Radę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak niebęde mieć co z kasą zrobić to bym spróbował to:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SGDQ-7-TFT-...005431854QQrdZ1

do kompa włożyć, do mojej serwerowej obudowy chiefteca BA, wyglądłąo by to fajnie bo włoży sięw kieszeń 5,25 i jak guzik naciskasz(jak w cdromie) to wysuwa ci się ekran z danymi od kompa...

ko jak te dane na nim pokazać ??, ewentualnie moze służyc, żeby na szybko zerknać co w tv leci :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze będzie pasować, zawsze coś mniejszego się znajdzie, a i jeszcze planuje elektryczne otwieranie siętej klapki z przodu, jakoś to przerobić, wypasione szpanerstwo, klikasz guzik z zewnatrz, otwiera sięklapka, albo gdzieś chowa i wysuwa sięlcd z danymi :D:D, męczy mnie ten froncik, bo reszta w tej budzie jest pięknie klasyczna i barfdzo mi siępodoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obawiam, sie, ze to nie bedzie tak idealnie pasowac w miejsce cd romu :)

pozatym bedzie zapewne sporo problemow z wyswietleniem czegokolwiek na tym monitorze.

PS: Ja bym jednak wolał:

Dołączona grafika

no albo: http://www.pioneerelectronics.com/pna/arti...9595883,00.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dużego problemu z podłączeniem tego radyja, to być nie powinno.

Z tego co widziałem w linku z pierwszego posta, to są w tym radyjku gniazda chinch (żółty i czerwony). Prawdopodobnie wystarczyułoby podłączyc żółty chinch do wyjścia TV na karcie graficznej, a czerwony do karty dźwiękowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi