durczyn Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Jak niebęde mieć co z kasą zrobić to bym spróbował to: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SGDQ-7-TFT-...005431854QQrdZ1 do kompa włożyć, do mojej serwerowej obudowy chiefteca BA, wyglądłąo by to fajnie bo włoży sięw kieszeń 5,25 i jak guzik naciskasz(jak w cdromie) to wysuwa ci się ekran z danymi od kompa... ko jak te dane na nim pokazać ??, ewentualnie moze służyc, żeby na szybko zerknać co w tv leci :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 No jak się włoży w 5,25 to luzik. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 moze będzie pasować, zawsze coś mniejszego się znajdzie, a i jeszcze planuje elektryczne otwieranie siętej klapki z przodu, jakoś to przerobić, wypasione szpanerstwo, klikasz guzik z zewnatrz, otwiera sięklapka, albo gdzieś chowa i wysuwa sięlcd z danymi :D:D, męczy mnie ten froncik, bo reszta w tej budzie jest pięknie klasyczna i barfdzo mi siępodoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 tak a wszystko bedzie trwalo pol dnia xD dla mnie to wszystko bedzie sie za dlugo wysuwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ?!?!?! jakie pól dnia?? mac 7 sekund, zalezy od konstrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 to sie tak bardzo łatwo mówi a weź i zrób :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 silniczek jak z cd romu to szybko wciągnie, zalezy też od samej pokrywki/drzwiczek czy czegoś co sięwymyśli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 imho snobistyczny bajer.. raczej utrudnia wsystko niż ułatwia... dlatego ja w mojej budzie też bede mial czesci poruszane siłą silniczków :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 w kazdym razie czekamy na pierwsze zdjecia xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 heh takie cos bedzie ci ciezko zrobic ;/ ja juz planowalem od dawna ale nic z tego niewyszlo awiec zrobilem LCD wysuwany do gory ;] wyglada calkiem sii :D tylko dopracowac bo narazie w fazie budowy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 jeszcze tzreba dobry kosztorys zrobić, bo niechce kasą aż tak szastać za bardzo i w ogóle jakiśsensowny przemyślany projekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 obawiam, sie, ze to nie bedzie tak idealnie pasowac w miejsce cd romu :) pozatym bedzie zapewne sporo problemow z wyswietleniem czegokolwiek na tym monitorze. PS: Ja bym jednak wolał: no albo: http://www.pioneerelectronics.com/pna/arti...9595883,00.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Tak dużego problemu z podłączeniem tego radyja, to być nie powinno. Z tego co widziałem w linku z pierwszego posta, to są w tym radyjku gniazda chinch (żółty i czerwony). Prawdopodobnie wystarczyułoby podłączyc żółty chinch do wyjścia TV na karcie graficznej, a czerwony do karty dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 a jeśli chodzi o wielkość to bude mogę troszkęposzezyć, to nie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...