RaF Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 co sadzicie o uzywaniu cudzych emblematow, czy jesli ktos uzywal kiedys jakiegos emblematu to czy ma do niego prawo czy ma prawo zadac aby osoba ktora po nim uzwa tego samego obrazka skasowala go ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 jeśli emblemacik został zrobiony właśnie przez ta osobe ktora go wcześniej używała to powinieneś sie jej zapytać czy możesz jej gdzies użyć. a jesli jest to jakiś łatwo dostępny w necie obrazeczek to jush inne sprawa, gduyż nikt nie powinien ci zakazywac go używać bo nie ma do niego żadnych praw. Inna sprawa że jeśli wstawisz sobie taki sam emblemacik jaki miał niedawno ktoś na forum to będziesz przez pewinen czas przez wielu ludzi postrzegany podobnie jak stara osoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Akurat tak sie sklada ze chodzi o mnie i moj emblemat. RaF ktory nie ma aktualnie emblematu twierdzi ze uzywam jego emblematu... siedzialem na tym forum chyba od poczatku wakacji i nie zauwazylem nigdy tego kota na zadnym emblemacie, wiec wstawilem sobie taki niedawno, uzywam go na wszystkich forach wiec dalem i tu. Od razu mowie ze znalazlem ten obrazek na fun.from.hell.pl jak rowniez widzialem go na innych stronach, wiec nie wiedze powodu dla ktorego mialbym go uduwac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Według mnie nie powinno sie tak robić, bo można być pomylonym z osobą, która miała taki emblemat. Poza tym co to za problem wykazać trochę inwencji i poszukac w necie. Jeżeli obrazek został zrobiony przez dana osobę, to tylko ona ma do niego prawo, chyba, że pozwoli go używać. Raczej nie powinno być sytuacji, gdzie dwie osoby maja w tym samym czasie ten sam emblemat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 zdecydowanie nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A ja nie wiem w czym problem :/ RaF go nie uzywal przez dlugi okres czasu :/ Ktos sobie taki znalazl i wrzucil ! Czy to zle ? Ludzie widac juz nie maja o co robic problemow ! Eh Typowe zachowanie ! Sam nie wezmie i drugiemu nie da ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A ja nie wiem w czym problem :/ RaF go nie uzywal przez dlugi okres czasu :/ Ktos sobie taki znalazl i wrzucil ! Czy to zle ? Ludzie widac juz nie maja o co robic problemow ! Eh Typowe zachowanie ! Sam nie wezmie i drugiemu nie da ! Jeśli tak było, to pewnie nie wiedział nawet, że to Rafa. Wystarczy przecież z takim gościem pogadać i załatwić sprawę, jeżeli to komus przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Najprościej chyba będzie jak obie strony konfliktu znajdą sobie inne emblematy a tego biednego kotka zostawią w spokoju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Najprościej chyba będzie jak obie strony konfliktu znajdą sobie inne emblematy a tego biednego kotka zostawią w spokoju :) Racja, ten kotek i tak m przewalone, bo wyglada na to ze meczy go zatwardzenie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja jestem za tym, aby nie uzywac cudzych emblematow, ja juz nie zmieniam przez najblizsze miesiace swojego, odnalazlem siebie ;) :) :D DO Reeda: Moze kotkowi pomoglby RANIGAST? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Polecam stronke z zajeb........... duzymi zasobami wszelkich avatarkoow Ciekawe i w ogole, kazdy znajdzie cos dla siebie. IMHO najciekawiej jest jednak jak w avatarku widnieje real-foto usera LINK do w/w stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 eeeeeeeee jednak moj emblemat jest najlepszy ;) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Hmm, ja nie wiem w czym problem, jak jest ogólnie dostepny to może go mieć i nawet dziesięć osób i żadnej nic do tego co ma inna. Prosty przykład: admin zablokował możliwość dodawania własnych awatarków a w cache'u forum jest np. tylko dzisięć różnych awatarów, i co tylko dziesięć osób może mieć awatary a reszta nie, bo będą się powtarzać? lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 eeeeeeeee jednak moj emblemat jest najlepszy ;) :lol: :lol: :lol:eeeeeeeeeeeee , jakis taki nienaswietlony :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja jestem za tym zeby robic emblematy samemu ;) ale w tym przypadku jestem za suchyym bo przeciez skad on mial wiedziec ze ktos keidys uzywal (i juz nie uzywa) podobny emblemat... dodatkowo przeciez nie wzial go od RAF'a ale sciagnal z innej strony... wiec nie wiem w czym problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja jestem za tym zeby robic emblematy samemu ;) ale w tym przypadku jestem za suchyym bo przeciez skad on mial wiedziec ze ktos keidys uzywal (i juz nie uzywa) podobny emblemat... dodatkowo przeciez nie wzial go od RAF'a ale sciagnal z innej strony... wiec nie wiem w czym problem... Zgadzam sie ...Tak samo uwazam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja jestem za tym zeby robic emblematy samemu ;) Mój zrobiłem prawie samemu - fotograf ;) ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja jestem za tym zeby robic emblematy samemu ;) Mój zrobiłem prawie samemu - fotograf ;) ;) :) jestes podobny do mojego kumpla ale on jest z Torunia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja jestem za tym zeby robic emblematy samemu ;) Mój zrobiłem prawie samemu - fotograf ;) ;) :) jestes podobny do mojego kumpla ale on jest z Torunia ] a ja jestem podobny do swego dziadka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 jeśli chodzi o mnie to uważam że nie powinno sie zmieniać często swoich avatarów gdyż loodzie z forum przyzwyczajają sie często do niego dużo bardziej niż do nicka i po nim rozpoznaja piszącego daną wiadomość (przynajmniej ja tak robie) i dlatego swojego staram sie nie zmieniać a jush na pewno nie miec takiego samego jak ktoś wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 tez tak mysle no ale poszukam sobie czegos nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 tez tak mysle no ale poszukam sobie czegos nowego RaF, looknij na link jaki wyzej zapodalem, moze znajdziesz cos ciekawego, wieeeeeeeeele tam tego jest 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 tez tak mysle no ale poszukam sobie czegos nowego RaF, looknij na link jaki wyzej zapodalem, moze znajdziesz cos ciekawego, wieeeeeeeeele tam tego jest 8) ja niewiem na co by tu sobie zmienic (czy wogole zmienic) mam chyba z 10 obrazkow na oku - chyba zaczne losowac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 A ja myslalem ze moj avatarek to cos odmiennego a on jest juz na tej stronce :( Ciekawe skad go maja :? Moze odemnie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 troche tego tam maja jest z czego wybierac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zrobcie see zdjecie i juz takiego problemu nie bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zrobcie see zdjecie i juz takiego problemu nie bedzie :P:o a co jak ktos ma taka morde ze az kilsza peka 8O 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 to see ja "upieksza" w paincie :):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zrobcie see zdjecie i juz takiego problemu nie bedzie :P:o a co jak ktos ma taka morde ze az kilsza peka 8O 8) :lol: to ta osoba ma problem :) ale sa jeszcze operejszon plastikejszon :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zrobcie see zdjecie i juz takiego problemu nie bedzie :P:o a co jak ktos ma taka morde ze az kilsza peka 8O 8) :lol: to ta osoba ma problem :) ale sa jeszcze operejszon plastikejszon :lol: ja tam wole kartonowe pudlo z otworami - tanie, praktyczne i ekologiczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...