IamWeasel Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Muszę sobie szybko i tanio sprawić napęd DVD, czy to http://allegro.pl/show_item.php?item=66687326 będzie dobre czy to jakiś awaryjny syf? Wiem że nagrywarki DVD liteona to padaki, czy z napędami jest tak samo? Jeśli nie Liteon to: http://allegro.pl/show_item.php?item=66968783 ? Wolałbym liteona bo jest czarny, ale co wy polecacie? ps. napęd powinien być też w miarę możliwości cichy Edytowane 17 Października 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja niedawno kupiłem właśnie tego litka od tego sprzedawcy i chodzi bezproblemowo... POLECAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 A ja amm liteona DVD-rw od ropku i zwykłe płyty wypala ale na tym się kończy............... w ogóle nie łyka DVD-r czy -rw, +r i +rw łyka tylko firmowe TGK czy sony jednym slowem ODRADZAM.............................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Heu heu, ja mam napęd Dvd (patrz sig) i nagrywarkę od Litka i jestem zadowolony. Niedawno mi padła nagrywarka (echh nie wyrobiło biedactwo tego tłoczenia płytek) 52327S, wymienili mi na inny model (w sigu jest) i działa bez zarzutu. Dvd też kiedyś mi padło, jakoś po pół roku i... po 4 dniach dostałem nowe, inny model. Mimo tego, że to i to raz mi padło, nie żałuję kasy wydanej na napędy Lite-on'a. Teraz chcaiłbym kupić jakąś dobrą nagrywarkę DVD, ponoć LG się bardzo poprawił i chyba go kupię. ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Polecam napedy LG. Ja kupilem i czyta mi spoko. Jak juz napisalem. polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...