Sims0nek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Witam dzisiaj sobie zainstalowałem sterowniki 44.34. Standardowo jest 250/500 A karta mi idzie bez problemu na 400/605 bez zadnych modów czy to jest błąd sterowników czy poprostu karta tyle ma iść ? 3dmarka tez przechodzi bez problemu (2k1) POmocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No to sie ciesz!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Witam dzisiaj sobie zainstalowałem sterowniki 44.34. Standardowo jest 250/500 A karta mi idzie bez problemu na 400/605 bez zadnych modów czy to jest błąd sterowników czy poprostu karta tyle ma iść ? 3dmarka tez przechodzi bez problemu (2k1) POmocy. 1704946[/snapback] Dlaczego w podpisie masz 310/600. Jeśli ci sie jądro tak fajnie kręci to lepiej dać troszke wyżej(np 350) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sims0nek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Kobowisko: Poprostu zapomnialem zmienic z tego wszystkiego. Teraz chodzi na 350/605 i juz edytne sygnature. pozdrawiam... ale dziwne jest to bardzo ... moze poprostu to puste cyfry a nic nie idzie w rdzeń :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Kobowisko: Poprostu zapomnialem zmienic z tego wszystkiego. Teraz chodzi na 350/605 i juz edytne sygnature. pozdrawiam... ale dziwne jest to bardzo ... moze poprostu to puste cyfry a nic nie idzie w rdzeń :S 1705351[/snapback] Albo masz wyjątkowe szczęście ... i.... dobre chłodzenie.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sims0nek Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Qrcze cyfrówka poszła na gwarancje a bym zamiescil zdjecie chlodzenia ale postaram sie je opisać: Chipset: Złoty zalman Ram: Aluminiowe radiatorki Na to wszystko wieje wiatrak 8x8x2 3000rpm :) i to cala filozofia chlodzenia. B) Chlodzi naprawde dobrze :) Jak bedzie cyfrówka to zamieszcze zdjęcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Nic tylko się cieszyć, z takiego zasobu mocy oc :). Gratki ! ;P Zawszę jakieś parę fps więcej. Edytowane 18 Października 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...