Piotr_the Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 mam problem sciągnełem z netu 1 program przy pomocy Bitcometa 100% już zassało ale nie ma tam pliku *.rar tylko tda-vs9b.001 do .055 i plik kontrolny tda-vs9b.sfv i mam pytanie czy da sie to jakoś teraz rozpakowac czy nie ma szans bo chyba ktoś zapomniał dołaczyć tego *.rar żeby to wszystko rozpakować!! :mur: :mur: Pozdrawiam Piotr_the Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Otwierasz WinRARem (czy co tam masz) plik .001 .sfv to tylko plik to sprawdzania poprawnosci sum kontrolnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) dzięki myślałem, ze musi być *.rar :wink: Edytowane 19 Października 2005 przez Piotr_the Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...