Skocz do zawartości
luki1986

Radeon 9500pro I Cod:uo

Rekomendowane odpowiedzi

Nabyłem ostatnio Radeona 9500pro. Do tej pory używałem ge forca 4ti4200. Ostro gram w call of duty: united offensive. Na nvidii mialem bardzo przyzwoitą wydajność gralem w rozdzielczosci 1024/768 na detalach medium i mialem stale w granicach 70-100fps. Teraz gram na tym radku i nawet na detalach LOW i 1024/768 FPSy mi skaczą jak głupie :? Od 20-100 Wyglada to tak ze ide sobie, wyskoczy mi niemiec albo jakis inny rusek :D a tu nagle jeb... 20fps na ge force w takich sytuacjach mialem spadek do ok 50 fps czyli nie bylo znaczacej utraty plynnosci (i to na wiekszych detalach!!) a na ATI nie da sie prostu grać :? Moge dodać ze demo CoD2 chodzi mi o niebo lepiej niz na tym radeonie. W 3dmarku 2001SE mam tez jakoś mało pkt (chyba mało) bo 10500, w 3dmarku 2003 mam zdaje sie standardową ilosc pkt to jest 3500.Sterowniki mam najnowsze OMEGA. Prosze o pomoc, bo naprawde jesli nie da sie nic z tym "fantem" zrobic to zmieniam (znowu) grafe :? a nie chcialbym tego. Aha... w ustawieniach zaawansowanych (prawym na pulpit -> wlasciwosci itd) w opcjach opengl i direct3d mam wszystko ustawione na wydajnosc.

Edytowane przez luki1986

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi