luki1986 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Nabyłem ostatnio Radeona 9500pro. Do tej pory używałem ge forca 4ti4200. Ostro gram w call of duty: united offensive. Na nvidii mialem bardzo przyzwoitą wydajność gralem w rozdzielczosci 1024/768 na detalach medium i mialem stale w granicach 70-100fps. Teraz gram na tym radku i nawet na detalach LOW i 1024/768 FPSy mi skaczą jak głupie :? Od 20-100 Wyglada to tak ze ide sobie, wyskoczy mi niemiec albo jakis inny rusek :D a tu nagle jeb... 20fps na ge force w takich sytuacjach mialem spadek do ok 50 fps czyli nie bylo znaczacej utraty plynnosci (i to na wiekszych detalach!!) a na ATI nie da sie prostu grać :? Moge dodać ze demo CoD2 chodzi mi o niebo lepiej niz na tym radeonie. W 3dmarku 2001SE mam tez jakoś mało pkt (chyba mało) bo 10500, w 3dmarku 2003 mam zdaje sie standardową ilosc pkt to jest 3500.Sterowniki mam najnowsze OMEGA. Prosze o pomoc, bo naprawde jesli nie da sie nic z tym "fantem" zrobic to zmieniam (znowu) grafe :? a nie chcialbym tego. Aha... w ustawieniach zaawansowanych (prawym na pulpit -> wlasciwosci itd) w opcjach opengl i direct3d mam wszystko ustawione na wydajnosc. Edytowane 20 Października 2005 przez luki1986 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Przeinstalowales system? Wyrzuciles resztki sterownikow nV? Jakie OMEGI? Call of Duty 2 :arrow: Poczytaj tez moze temat o grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 przeinstaluj CoD może gra standardowo ma wgrane jakiśprotokół albo coś z nvidii tak jak mowi moderator wywal stare stery zainstaluj omegi www.omega-drivers.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...