Namod Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Witam.Jak w temacie.Czy jest w Polsce sklep,gdzie dostanę blok wodny Abadon GPU Pro na kartę graficzną ? Wydaje mi się,że przeszukałem wszystkie sklepy :( Macie może jakieś informacje o dostępności ? Bardzo bym prosił,bo układ prawie złożony,wężyki poprzycinane itp. a bez bloku na grafę robota stoi...:( a komp się grzeje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Pytałeś u producenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Bartolomius - oczywiście i przede wszystkim.W odpowiedzi otrzymałem bliżej nieokreślony termin "może gdzieś w listopadzie"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Skoro Mate nie ma i nie wie kiedy będzie miał to poluj na allegro. A co do wersji Pro - warto? Różnica w wydajności jest minimalna (rozmawiałem z Mate i przy 100W obciążeniu wychodzi max. 3stC; zresztą TU masz test), a Lite kosztuje sporo mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Zgadzam się z Tobą ale w tym sęk,że ver.Lite też nigdzie nie można dostać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Jezeli Cie interesuje bardzo... to ja moge ( to nie jest oferta sprzedazy ;] proponuje koledze pomoc w temacie ) miec takiego jednego na zbyciu ( versja PRO ) w dobrym stanie... jesli chcesz to daj znac na pw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 z tego co pamietam w www.angela.pl maja kilka szt jeszcze... jesli nei we Wroclawiu to na pewno w Warszawskim oddziale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 z tego co pamietam w www.angela.pl maja kilka szt jeszcze... jesli nei we Wroclawiu to na pewno w Warszawskim oddziale ;) 1716041[/snapback] Tak,zgadza się,mają,ale z nie pasującymi do zakupionej u Ciebie ;) chłodnicy,ba tam króćce są skręcane 8/10 Chyba wezmę coś od Misia15go - na zdjęciach ten jego blok na GPU jest GIT :-P Ale,jak się już przekonałem,nie wszystko złoto co się świeci :mad: więc orginał może się dużo różnić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja chętnie odstąpie wersję Lite, prawie nówka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Tak,zgadza się,mają,ale z nie pasującymi do zakupionej u Ciebie ;) chłodnicy,ba tam króćce są skręcane 8/10 Chyba wezmę coś od Misia15go - na zdjęciach ten jego blok na GPU jest GIT :-P Ale,jak się już przekonałem,nie wszystko złoto co się świeci :mad: więc orginał może się dużo różnić... 1716689[/snapback] Masz cos do moich blokow? Jakies konkrety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Masz cos do moich blokow? Jakies konkrety? 1717276[/snapback] Upss,ktoś tu na forum napisał,że ja się w stół walnie to nożyczki gadają czy jakoś tak :wink: Spokojnie,nie napisałem chyba nic co może zszargać Twoją opinię.Z prostego powodu - nie mam żadnego Twojego bloczka... Zastanawiam się tylko nad Twoimi wyrobami.A Ty zaraz z nerwami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Upss,ktoś tu na forum napisał,że ja się w stół walnie to nożyczki gadają czy jakoś tak :wink: Spokojnie,nie napisałem chyba nic co może zszargać Twoją opinię.Z prostego powodu - nie mam żadnego Twojego bloczka... Zastanawiam się tylko nad Twoimi wyrobami.A Ty zaraz z nerwami... 1717312[/snapback] Moze jako uzytkownik bloczkow Misia powiem ze polecam :) Wygladaja jak z obrazka :)... nic nie piszczy nic nie trzeszczy :P nic nie ciaknie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Moze jako uzytkownik bloczkow Misia powiem ze polecam :) Wygladaja jak z obrazka :)... nic nie piszczy nic nie trzeszczy :P nic nie ciaknie :P 1717342[/snapback] No to kolejny "+" dla Misia wrzucam do swojego koszyczka.Coraz więcej się ich robi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Możesz jeszcze to rozważyć : http://forum.overclockers.pl/viewtopic.php?t=7750&start=80 mają jednak jeden poważny minus - są to bardzo płaskie bloki i radiatory na pamięciach odpadają - chyba że są niskie... blok miał zajmować jak najmniej miejsca... testy są na jet-pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Możesz jeszcze to rozważyć : 1717654[/snapback] No,te z linku też są fajne,ale tak jak piszesz- być może blok jest zbyt niski a ja właśnie mam wysokie,bo 2,5 cm,radiatory z pociętego dużego radiatora z proca Celeron,takiego jeszcze "slotowego".Więc blok z linka odpada,bo wężyków nie zmieszczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 można by zastosować króćce wychodzące prostopadle z topu a nie równolegle - ale wtedy by pełno miejsca zajmował.... :/ ogólnie.... nie kombinuj i Abadona bierz - zdaje się ostatnio na allegro widziałem... co i róż ktoś się abadona pozbywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 No i w PiSdu...wylądował... ;) To o listonoszu, który przyniósł mi nie tak dawno bardzo starannie zapakowane pudełko.Podejrzewałem co jest w środku i niecierpliwie rozerwałem papier.A tam....hmm...,karton...A w kartonie... DZIEŁO SZTUKI !!! Najprawdziwszy blok wodny na GPU made by Misiu 15go !!! Myślę sobie - eee...,to pewnie zdjęcia o perfekcyjnej jakości...ALE NIE !!! To jak najbardziej namacalny, perfekcyjnie wykonany i extra wyposażony blok Misia 15go ! Hehe,a ja głupi,uganiałem się za jakimś Abadonem...Dobrze,że go nigdzie nie było :) Całość przygotowana jest do montażu.Myślę,że na dniach pozwolę sobie,jeśli oczywiście będziecie chcieli oglądać,zaprezentować mój projekt WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...