acd Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Jestem na koncowym etapie skladania mojego WC (wreszcie!), ale z ustawien bebechow wyszlo, ze pompa musi pompowac wode w dol prosto do (przykreconej do dolnej podstawy obudowy) chlodnicy. Pytanie jest takie: czy pompa moze pracowac w takim polozeniu? Czy nie ma ono wplywu na wydajnosc pompy i czy nie spowoduje to jej zniszczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Było o tym milion razy w kilku tematach ! Pompka od CO czy CWU może pracować w każdym położeniu byle oś wirnika była poziomo (im dokładniej tym większa żywotność pompki choć przy WC to i tak niewiele zmieni ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Było o tym milion razy w kilku tematach ! 1709558[/snapback] Oki dzieki! To mi pomoglo! A btw: daj linka do miejsca, w ktorym jest jednoznacznie napisane, ze pompa moze pompowac w dol. Chetnie poczytam bo moje umiejetnosci szukania jak widac wymagaja doszlifowania:) Masz blad w sigu czy postanowiles odciazyc troche pamieci:] Edytowane 20 Października 2005 przez acd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Szukać ci nie będe ale sam pisałem to już conajmniej 2 razy (teraz już 3) :P A-Data 2x512MB DDR500 @ DDR450 (2,5-3-3-6-T1) - niby to ? Nieeee to nie błąd, takie ustawienie ma same zalety :) - Chodzą na napięciu 2,6V (do DDR500 potrzebują 2,8V) - Nie mogę ustawić 500 tylko 550 - wynika to z niestandartowego taktowania szyny - Na DDR450 (2,5-3-3-6-T1) są wydajniejsze niż DDR500 (3.0-4-4-8 ) Edytowane 20 Października 2005 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...