Twister Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Witam :) Chcę sobie kupić wydajne (do krecenia tego co mam w opisie) i ciche chłodzenie, normalnie brałbym Pentagrama Cu+ lecz z powodu ciasnoty w budzie muszę zdecydować się na coś innego. W tym nie jestem zbyt obyty przyczatałem kilkanaście topików ale nie pisało nic o rewelacyjnym coolerku który wlazłby do mojej budy i nadawal by sie do krecenia, ciągle tylko Pentagram i Zalman :P Posiadam NF7-S, socet z procem jest w beznadziejnym dla mnie polozeniu ;/ ledwo co wcisnolem tam jakiegos starego Cooler Mastera HAC-V81 (80x80), cooler ten slabo chłodzi i jest strasznie głośny, a o kreceniu na nim to juz nie mysle nawet... ;/ Więc Panowie co wybrac? HELP! z tego co czytałem i szłyszałem to mógłbym się zastanowić nad Gigabyte PCU31-SD, a sprzęt chce zakupić najlepiej w www.esc.pl Edytowane 21 Października 2005 przez Twister Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twister Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 A oto fotka ukazująca mój problem: help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...