Muaarthinos Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Zaczne od powitania: hello! :D Mam problem z dokladna identyfikacja tej karty g. Karta Chcialbym sie dowiedziec troche o pamieci taj karty i jej GPU. Czy moglibyscie pomoc w rozgryzieniu specyfikacji tej grafy? Z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Khe. :google: nie gryzie, szukajka tez nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muaarthinos Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) No prawda.. sorry, ale dzis jestem zamulony jak moj komp :) Tak wiec nie zapytam, co sadzicie o tej karcie tylko poszukam na forum :D (choc jak ktos baardzo chce, to nie moge mu zabronic :lol2: ) Aha jeszcze jedno: Czy 440se mozna przerobic na quadro? Edytowane 20 Października 2005 przez Muaarthinos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) No prawda.. sorry, ale dzis jestem zamulony jak moj komp :) Tak wiec nie zapytam, co sadzicie o tej karcie tylko poszukam na forum :D (choc jak ktos baardzo chce, to nie moge mu zabronic :lol2: ) Aha jeszcze jedno: Czy 440se mozna przerobic na quadro? 1710146[/snapback] Oczywiscie ze tak. Lutownica w reku troche w prawy i jedziesz z robota. do tego jakis sprzecik sprytne zeby rdzen przelutowac i masz ;d cosgdziesktospisal ze6600gt mozna zapomoca RT ale nie pamietam.......... Edytowane 21 Października 2005 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...