hyper88 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam!! Mam pytanko do osób które może sie na tym znają. Mam monitor NEC V520 15' od ponad 4 lat.Ostatnio jednak mam kłopoty z obrazem gdyż węża mi poziomo do środka ekranu.Nie pomaga nawet zmiana rozdzielczości monitora. Może niektórym wyda sie to śmieszne ale gdy pare razy walne monitor z góry to obraz w końcu się naprawia i jest normalnie. Podobnie jest gdy włączam i wyłączam monitor. No tak tylko że juz mnie nudzi wykonywanie tej czynności 10 razy dziennie .Prosze o pomoc kogoś kompetentnego kto może widzieć cos na ten temat i wie co mozę być przyczyną. Może ktoś wie jak dużo będzie kosztowała naprawa??? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Masz zimny lut lub mikro pekniecie w sekcji odchylania pionowego. Naprawa oj ciezko powiedziec czasami za takie małe uszkodzenia niektórzy pseudoelektronicy ździeraja ile wlezie. Miałem na serwisie V520 ale tam trafopowielacz padał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...