Kwiecień Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Jak myślicie, czy na w/w sprzęcie + 512DDR Ut2003 będzie chodził płynnie w 1280x1024, wszystko na full + AA 4x :?: Miałem brać P4 2.4 ale obcieli mi finanse :( Widziałem skalowanie procków na X-bit labs i sądze że XP2000+ nie wypadł tak źle w porównaniu do P4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Dodam jeszcze że pod moją obecną P4 nie wpakuje tego RADKA bo nie będe miał rachunku a moi starzy mają firmę więc w razie kontroli było by źle. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja nie wiem tego, ale podtrzymam twoj temat na szczytach listy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 kup sobie i sprawdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 A jak chodzi ci na obecnym sprzęcie?! Sprawdź i pomyśl czy taki zestawik tyle uciągnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Na Moim kompie chodzi na 1024*768 wszystko na full i sie nie tnie. Wiec instaluj i graj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Człowieku przecoeż ten P4@2,9 jest dużo szybszy od AMD XP 2000+. Zamiast kupować inną platworme sprzedaj procka kup 2,8 wykręc na 3,5 dokup Radka 9700Pro. Na to samo wyjdzie (finansowo) a będziesz miał sprzęt o niebo lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Popieram Robertcik`a Jeżeli chcesz wiedzieć jak Ci będzie chodził to wystarczy poszukac testów R9700 w necie. Tego jest pełno! Uważam, że będzie ładnie chodziło. Radek ma sybki AA, jest ogólnie b. wydajny, a proc nie ma większego znaczenia w 1280x1024. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 A mnie na tym co w podpisie chodzi na full-a i sie nie tnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 A mnie na tym co w podpisie chodzi na full-a i sie nie tnie :DNa której planszy jesteś w ut2003 bo na pewno nie dalej niż konies teamdeathmach. jak będzesz dalej to docenisz nieposiadanie 512ram. z 256 nie idzie po prostu grac. chyba, ze w 640x480. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 A mnie na tym co w podpisie chodzi na full-a i sie nie tnie :DNie skomentuję tego........ :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja mam tylko 256MB i mi sie nie tnie w trakcie gry. Tylko dlugo musze czekac przy wczytywaniu. Gram w 800x600 bo dalej to nie ma sensu z moim sprzetem. Doszedlem do srodka BR i utknalem na Bifrost bo mimo 2,5 godzin grania wynik 0:0 :cry: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Na Moim kompie chodzi na 1024*768 wszystko na full i sie nie tnie. Wiec instaluj i graj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D No jasne yhy tak tak. na gf 1 ddr on jest minimalnie szybszy od gf 2 mx 1024/768 wszytko na max i plynnie hahah przesadziles jak milem gf2 ti mocno podkreconego to na medium/ high detalach pol takich pol takich i 800/600 dalo sie grac na niektorych mapach od 32 do 45 klatektyle ze procek na 1,9. na innych mapaach spadalo do 20 klatek wiec niemow ze na wolniejszym procku 2 razy wolniejszej grafie nic sie nietnie.... WMozesz wprowadzic kogos w blad przeczyta ktos o podobnym configu i sie zalamie ze mu sie tnie w 800/600 ........... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja mowie o demie pelnej jeszcze nie mam :( ale na dniach bede mial wiec sie zobaczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Jak myślicie, czy na w/w sprzęcie + 512DDR Ut2003 będzie chodził płynnie w 1280x1024, wszystko na full + AA 4x :?: Miałem brać P4 2.4 ale obcieli mi finanse :( Widziałem skalowanie procków na X-bit labs i sądze że XP2000+ nie wypadł tak źle w porównaniu do P4. Spokojnie taki AXP styknie :) , pozatym pozniej wsadzisz Bartona , ktory zmiecie P4 :) i bedziesz zadowolony , pozatym AXP tez mozna podkrecic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Szanowny Roberciku, jak u ciebie chodzi UT2003 w 1600x1200 FULL DETALE I AA4x ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 powiem tak u mnie smiga 1280x1024x32 wszystko na full ale oprocz 4xAA czasami jak sie nagromadzi duzo obiektow to troszkie zwolni ale jest to zwolnieni ktore nie przeszkadza bo po pierwsze krotko trwa a po drugie jest bardzo slabo zauwazalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A ja Stwierdzam ze 256 mb ramu tu troche zamało jak dla ut 2003 mam chwilowo w kompie Gf4 ti 4600 MSi vivo i na ful detalach zdarzają sie czasami lekkie przycinki więc chyba sie skusza na jeszcze jedną kostke 256 mb ramu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Nie wiem w prawdzie jak sie przedstawia ut2k3 w full wersji ale w demo pamietam ten benchmark. Jak ustawilem AA quincunx to mialem taki sam wynik jak bez AA. W demo gralem na full detalach w 1024x768x32 z AA quin i anizox4. Moze full jest bardziej wymagajaca od dema, a jezeli nie to na tym sprzecie co chcesz kupic bedzie smigac az milo. Tylko pogratulowac takiej gotowki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...