themeler Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Potrzebuje kupic slochawki, mam niestety tylko 100zl budzetu na to, sluchawy do grania, sluchania muzy i ogladania filmow, z porzadnymi basami, zamkniete. Tyle ode mnie :-) Z gory dziekuje za pomoc :-) Edytowane 21 Października 2005 przez themeler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 chyba slUchawki... chyba jestem jakis przewrazliwiony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Sorki ze sie czepiam ale na tym sprzecie z twojego siga to nawet ci sluchawki za 10000 zl nie pomoga jak ci bedzie cielo film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themeler Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Jest cos takiego jak geexbox na ktorym nie tnie wiekszosci filmow a juz tym bardziej dzwieku -_- Poza tym nawet pod winda niektore filmy chodza plynnie... Sprzet w opisie jest troche stary, nie mialem czasu zmienic... Fakt, sluchawki, literowka, zdaza mi sie czesto takie cos jak pisze bez polskich znakow, po prostu nie zwracam uwagi wtedy ze ze w tym slowie jest cos nei tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 co do słuchawek http://allegro.pl/show_item.php?item=68203046 co do kompa: mam 64mb ram, rive, ale za to lepszy procek i żaden film mi się nie tnie, choć i tak zazwyczaj oglądam filmy na 2 kompie albo na dvd stacjonarnym. wystarczy że mam tylko proces explorer.exe i odpalonego best playera, kodeki to K-Lite codec pack, z osobno instalowanym ffdshow (nowszy niż z grudnia 2004r przycina mi filmy), i od czasu do czasu defragmentowany dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themeler Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ok, dzieki za pomoc, zastanawialem sie glownie nad SENNHEISERami EH-150 tylko balem sie ze nie nadadza sie do grania, ale znalazlem minirecenzje na jakims angielskim forum cs'a ze sa fajne do grania i postanowilem ze je kupie, jak juz bede mial to napisze cos o nich ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...