Ed Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Chcę podkręcić Commodore 64 o kilka procent czyli żeby miał 1,01-1,05MHz aby wężę w Montezume szybciej się ruszały. Jakie zastosować chłodzenie ciekły azot czy w ostateczności chłodzenie wodne. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Ty powaznie ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Bijecie tu się na tym forum o setki MegaHerców, kiedyś wystarczył 1MHz i mnie teraz też wystarczy, no ale te kilka KiloHerców więcej by się przydało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Bijecie tu się na tym forum o setki MegaHerców, kiedyś wystarczył 1MHz i mnie teraz też wystarczy, no ale te kilka KiloHerców więcej by się przydało.Powiedz mi jak wyglada podlaczanie sie do netu za pomoca C64 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Chcę podkręcić Commodore 64 o kilka procent czyli żeby miał 1,01-1,05MHz aby wężę w Montezume szybciej się ruszały. Jakie zastosować chłodzenie ciekły azot czy w ostateczności chłodzenie wodne. :D musisz wymienić kwarc, ale prościej będzie skombinować jakiś emulator na PC. Chłodzniea nie musisz zmieniać (bo go nie ma tam wcale)- nawet przy podkręceniu o 50% ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 C64 - net. Opisze w nastepnym odcinku :) Ide w kime bo neptun mi łeb rozwala. Co do kwarcu to ciężko kupić 1,1 MHz bardziej 2MHz i zrobić jakiś dzielnik. Boże ale jak się za to zabiore to żeby mi się ten ukochany antyk nie spalił bo to już nie byle maszyna, którą można kupić w M1 czy Realu jak ogórki kiszone. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Ja nie moge ale orthodox :P Ale pozazdroscic samozaparcia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 C64 - net. Opisze w nastepnym odcinku :) Ide w kime bo neptun mi łeb rozwala. Co do kwarcu to ciężko kupić 1,1 MHz bardziej 2MHz i zrobić jakiś dzielnik. Boże ale jak się za to zabiore to żeby mi się ten ukochany antyk nie spalił bo to już nie byle maszyna, którą można kupić w M1 czy Realu jak ogórki kiszone. ;) Jak wszystko wiesz to po co się pytasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 spox jak nalog poelcam detox :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...