wisior Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Mam problem tzn posiadam athlona 1700+ XP ale niestety moja plyta nie pozwala na zmiane mnoznika wiec mam takie zapytanie co trzeba poloczyc a co rozlaczyc na procu zeby uzyskac wiekszy mnoznik...i czy to sie wogole da w XP? bede wdzieczny za kazda podpowiedz.... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 oczywiscie sie da i napewno bylo ..... poszukaj Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Wejdź na www.tomshardware.pl i tam jest opisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Musisz połączyć wszystkie mostki L1 np.tu masz paste do czegoś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Wejdz sobie na FAQ, a pozatym to bylo wiele, wiele razy, wiec opcja SZUKAJ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 to jest zasmiecanie forum look FAQ lub uzyj opcji SZUKAJ :twisted: . no ale mozna wybaczyc to twoje pierwshe posty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 NA FAQ są zajebiste obrazki z tym jak to zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Gdybys skorzystal z opcji : to znalazl bys ten link : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=7964 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...