Sioux9 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam mam maly problem. Otoz nabylem dzisiaj motke c975, telefon jest w porzasiu, ale za cholere nie moge znalezc opcji dyktafonu :mur: a wiem ze ten model takowy posiada. Szukam szukam i nic, a chcialem nagrac sobie jakis wporzo dzwonek. Telefon posiada standardowe menu z serii hellmoto moze ktos posiadajacy inny model z tej serii mi pomoze, bede bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Motorola C975 nie ma dyktafonu. Nie można też odblokować za pomocą seemów. Jedyną namiastkę dyktafonu znajdzesz w MENU > MESSAGES > CREATE MESSAGE > NEW MULTIMEDIA MESSAGE > MENU > INSERT > VOICE RECORD Możesz tam nagrać 20 sekund i żeby to odsłuchać pozniej musisz wiadomość zapisać w niewysłanych i pozniej ja otwożyć i możesz sobie Preview włączyć... I kto Ci takich głupot naopowiadał z dyktafonem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżeju Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Pewnie kupił na allegro:) Chociaż samu licytuje też motorole ale e1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 E1000 fajny fonik jest ale trochę drogi jak na moją skromną kieszeń. A wszystkim posiadaczom lub planującym zakup jakiegokolwiek telefonu motorola polecam MARTAXa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżeju Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Kupiłem e1000 za 720 zł(jeszcze pieniędzy nie wpłaciłem).Stan bardzo dobry,słuchawki,oryginalny kabek ,płyta,pudełko,karta 16mb,bez simlocak,pl meni.I jak opłacało się? Edytowane 26 Października 2005 przez dżeju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 raczej się opłacało, 720 zł to nie tak dużo za niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...