tomek21 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 CZE! Mam problem. Mam płytę główną SHUTTLE DOT -AK31 KT266 SOCKET-A (SOUND) i chce podłączyć do niej jakiś nowy procesor. Jaki mi radzicie mój dotychczasowy to DURON 950 Mhz Oem tylko tak żebym nie musiał wymieniać wentylatora ( do 1800 Mhz tak pisze na karcie ze sklepu ) Proszę was o poradę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 A co piszą o tym wentylu bo założę się że i tak go musisz zmienić jeśli myślisz o czymkolwiek powyżej 1GHz. Jak byś się trochę wysilił to znalazł byś to http://eu.shuttle.com/archive/en/ak31.htm#ak31 Oczywiście najlepiej kupić najszybszy procek wspierany przez Twoją rewizję płyty. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ej czyli co ja moge tu podłączyć najszybszego mam tą wersje 3.1 ???/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ej czyli co ja moge tu podłączyć najszybszego mam tą wersje 3.1Kazdy procek na magistrali 266 bedzie chodzil na tel plycie..... zatem wszystko ci na niej pojdzie procz bartona i semprona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...