thestainonthecarpet Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Chcę kupić tanią laserówkę. Wymagania: - tania i łatwa w eksploatacji - niezawodna - obciążenie nie więcej niż 50 stron tygodniowo (drukarka do domu) - drukować będę głównie tekst plus czasami prosta grafike z książek w pdf (proste wykreys i rysunki) - główne zadanie - wydrukować pracę licencjacka (wystarczająco dobra jakość druku - bardzo ważne!) Czy ta wystarczy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68837481 lub inna z serii HP LJ 4/5, jeśli tak to która? A może HP LJ 1100? Na allegro nie dużo droższe. Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Edytowane 23 Października 2005 przez thestainonthecarpet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Ja kupiłem 6p - wygląda prawie tak samo jak 5p ale to nowszy model - drukuje 8 stron / min, czyli o dwie więcej - ale toner i większość flaków są takie same. Ogólnie 5p i 6p uważa się za niezniszczalne - wyciskają nawet 2mln przebiegu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...