Skocz do zawartości
rumun1990

Gazety O Tematyce Sprzętu Komputerowego

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie pisma są o kant d**py potłuc. Lepiej postudiować forum. Pozdrawiam.

1716473[/snapback]

Zgadzam się z towarzyszem Corso ;)

No ale rumun1990 pytał to odpowiedziałem :) Jeśli szukasz konkretnych recejnzji to na tweak.pl, pclab itp.. z gazetek typu komputer świat niewiele sie dowiesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli potrzebujesz gazety o stricte tylko tym temacie, to polecam Komputer Świat Testy, Chip Testy. Testy sprzetu komputerowego i akcesorii.

Miałem kilka numerów każdej z tych gazet(na wakacjach, nie miałem dostępu do kompa na taki czas, aby zaglądać na forum, więc czytałem). Niestety niczego nowego się nie dowiedziałem :).

I tak, zostanę przy zdaniu, że internet i boardy o kompach są najlepszym źródłem informacji o tej tematyce.

Jeśli będziesz się "hodował" na pismach typu CD-Action, to wyrośnie z ciebie kolejny człowiek skandujący w domu "Mamo, mamo, ja chakuje". :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale ten artykuł mnie rozbroił :lol: ciekawe ile dostali za ocene tego mp3 http://egielda.com.pl/?str=art&id=321

albo ten fragment z tym usb :lol2: http://egielda.com.pl/?str=art&id=294

Edytowane przez bjabrzyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kse? żart ?

tam prawie nic nie ma o sprzęcie, a jak jest to przedawnione teksty ;)

polecam poczytać serwisy internetowe poświęcone sprzętowi, informacje będą świeższe i za free ;]

Edytowane przez mkl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robiłem, niestety zarządali ode mnie wycofania swoich wypowiedzi na forum w temacie ich testu zasilaczy.

Czego nie zrobiłem.

Dlatego współpraca się nie ułożyła.

Zgadnijcie dlaczego zabrakło artykułów o WC w CHIPIE? Bo nikt tam tego nie przetestuje. No chyba że lubicie CPC. To może zrobią wyjątek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadnijcie dlaczego zabrakło artykułów o WC w CHIPIE? Bo nikt tam tego nie przetestuje. No chyba że lubicie CPC. To może zrobią wyjątek.

1719879[/snapback]

Test CPC w chipie chyba byl ;) swoja droga jak w chipe jest jakis "dluzszy" test to zawsze, no moze przewaznie jest cos "zwalone/naciagniete".

PS:

BENITO gratuluje postawy, wiekszosc by wycofala, siekierka na twoja czesc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uważam że kupowanie gazet komputerowych to wyrzucanie pieniędzy w błoto , raz , że materiały muszą byc pisane dużo wczesniej przed drukiem więc z reguły są opóźnione , dwa , że wielu redaktorów jest niekompetentnych , a co poniektóre firmy mają szczególną protekcje u pewnych pismaków więc na rzetelną recenzję cięzko liczyc.

Ja jesli chce sie czegos dowiedziec wchodze na forum i mam informacje od najkompetentniejszych osób bo poza układami , czyli zwykli normalni uzytkownicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi