rumun1990 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam,poszukuje gazet(czaszasopism) poświeconym sprzętowi komputerowemu(testy,recenzje .itp .itd).Znacie jakieś tytuły gazet?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) bosheee skąd ty sie urwałeś ?? :blink: - chip, enter, pc format, pc world komputer, komputer świat expert, i masa innych, zajrzyj do kiosku ruchu ... Edytowane 24 Października 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Wszystkie pisma są o kant d**py potłuc. Lepiej postudiować forum. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Wszystkie pisma są o kant d**py potłuc. Lepiej postudiować forum. Pozdrawiam. 1716473[/snapback] Zgadzam się z towarzyszem Corso ;) No ale rumun1990 pytał to odpowiedziałem :) Jeśli szukasz konkretnych recejnzji to na tweak.pl, pclab itp.. z gazetek typu komputer świat niewiele sie dowiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Jeśli potrzebujesz gazety o stricte tylko tym temacie, to polecam Komputer Świat Testy, Chip Testy. Testy sprzetu komputerowego i akcesorii. Miałem kilka numerów każdej z tych gazet(na wakacjach, nie miałem dostępu do kompa na taki czas, aby zaglądać na forum, więc czytałem). Niestety niczego nowego się nie dowiedziałem :). I tak, zostanę przy zdaniu, że internet i boardy o kompach są najlepszym źródłem informacji o tej tematyce. Jeśli będziesz się "hodował" na pismach typu CD-Action, to wyrośnie z ciebie kolejny człowiek skandujący w domu "Mamo, mamo, ja chakuje". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 egielda.com.pl wersja papierowa wydawana co tydzień ale nie iwem czy w całej Polsce, i tak chyba wszystko z gazety ukazuje sie na stronie po tygodniu... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) no ale ten artykuł mnie rozbroił :lol: ciekawe ile dostali za ocene tego mp3 http://egielda.com.pl/?str=art&id=321 albo ten fragment z tym usb :lol2: http://egielda.com.pl/?str=art&id=294 Edytowane 25 Października 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ja lubię pismo Bajtek :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) kse? żart ? tam prawie nic nie ma o sprzęcie, a jak jest to przedawnione teksty ;) polecam poczytać serwisy internetowe poświęcone sprzętowi, informacje będą świeższe i za free ;] Edytowane 25 Października 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 artykóły 118912[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Dla nOOba najlepszy jest Komputer Świat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Potem może przejść na CHIPa, byle nie za długo, bo cofnie się w rozwoju. I uwierzy, że np. gigabyte robi świetne płyty pod OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 benito a to nie ty robiłes testy dla chipa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Robiłem, niestety zarządali ode mnie wycofania swoich wypowiedzi na forum w temacie ich testu zasilaczy. Czego nie zrobiłem. Dlatego współpraca się nie ułożyła. Zgadnijcie dlaczego zabrakło artykułów o WC w CHIPIE? Bo nikt tam tego nie przetestuje. No chyba że lubicie CPC. To może zrobią wyjątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Zgadnijcie dlaczego zabrakło artykułów o WC w CHIPIE? Bo nikt tam tego nie przetestuje. No chyba że lubicie CPC. To może zrobią wyjątek. 1719879[/snapback] Test CPC w chipie chyba byl ;) swoja droga jak w chipe jest jakis "dluzszy" test to zawsze, no moze przewaznie jest cos "zwalone/naciagniete". PS: BENITO gratuluje postawy, wiekszosc by wycofala, siekierka na twoja czesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 no to spoko masz piwo ale z tym naciąganiem to czasem juz przeginają :/ dlatego przestałem kupować chipa itp. przerzuciłem sie na tweaka i gazetke AUDIO VIDEO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 A ja uważam że kupowanie gazet komputerowych to wyrzucanie pieniędzy w błoto , raz , że materiały muszą byc pisane dużo wczesniej przed drukiem więc z reguły są opóźnione , dwa , że wielu redaktorów jest niekompetentnych , a co poniektóre firmy mają szczególną protekcje u pewnych pismaków więc na rzetelną recenzję cięzko liczyc. Ja jesli chce sie czegos dowiedziec wchodze na forum i mam informacje od najkompetentniejszych osób bo poza układami , czyli zwykli normalni uzytkownicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 ja lubię pismo Bajtek :mrgreen: 1718892[/snapback] Chyba kajtek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 bajtek tez był :P daaawno.... daaaawno temu w czasie 8 bitowców ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Bajtek, Top Secret, Computer Studio, Secret Service, Gambler - to byly gazety - kultowe (Szczegolnie Top Secret) - nie to co teraz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...