Igor Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 u mnie -10 i pizga, nic tylko % dzis brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 15:18 i 20 sekund Warszawa, na 4 pietrze na Brudnie -8C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 u mnie silny wiater wieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 U mnie teraz -6 i okna nie otwieram, bo mi ręce marzną jak pisze na klawiaturze :) Jak było koło 0 i otworzyłem okno, to temp proca zeszła da 29stopni, a jak zwiększyłem obroty wiatraków na chłodnicy, to nawet 25. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 U mnie powyzej 0, ile nie wiem bo nie mam termometru, ale woda na ulicach nie zamarza! MYsle ze jest jakies +3, 4 stopnie, tylko ze wiaterek wieje chlodny :( Zazdroszcze wam sniegu.... Tym co maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 NIe jest go duzo ale trosze jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 u mnie -10 jak narazie .Komp na parapet i podkręcać hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 wystawie kompa na parapet zaraz...... wylacze go oczywiscie...... niech ostygnie.. ja sie pojde wykompac, wroce i jak nic z tego celka 633 wyciagne 2 ghz ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Godzina 23:30 w kielcach= -10* :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 zbyt mało, w dzień to było podobno jakies -5 ale strasznie wiało i myślałem że zamarzne :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a umnie nadal -10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 -12 i na procu 7C :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...