zuy_zgred Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Czy moje wyniki w 3d markach nie są za niskie? co ulepszyc w moim kompie zeby mi gry chodzily lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ... ile jeszcze takich tematów będzie? raczej w normie.. ;| może w 01 mogłoby być ciut więcej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Troche mało w 2001, kiedy robiłeś formata?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 format byl z 3 miechy temu... ale 3d mark 01 byl o ile pamietam zaraz po formacie... Czy dokupienie 128 MB ramu(wiem - malo) by mi dalo jakąś poprawe w grach? Bo kolega chce sprzedać mi tanio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sims0nek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 jesli tanio to bierz ale inwestowanie w twoje ramy jest durne... zmien wogle platforme jak najszybciej i siadz na te zasrane ddry :) bo sa lepsze i tansze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Najbardziej optymalny 3dmark03 jest w normie. w 01 duza role odgrywa reszta hw, syf systemu etc., ramy na pewno sie przydadzą. @Sims0nek, kazdemu tak doradzasz? Kup pan sobie X1800XT bo inaczej nie warto :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...