tanaka Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 mam taka karte dzwiekowa http://content.europe.creative.com/artwork...BLive_51D_c.jpg <-- dokladnie taka sciagalem stery i nie moge ich zainstalowac albo wywala blad ze to nie sa sterowniki do tej karty albo sie komp wiesza zainstalowalem takie stery kxdrv3528 i spoko wszystko gra tylko przy uruchamianiu windy 98 SE wyskakuje blad ze nie mozna odnalesc jakiegos pliku DLLMFC42.DLL i to mnie wqrwia strasznie, moze wie ktos jak to usunac i te sterowniki wykrywaja karte jako kX 10k Audio -5.1 Model SB0102 a na laminacje jest napisane Sb0100 moze ktos ma taka karte i dobre sterowniki do niej na win98 se pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 sciagnij ten dll, moze bedzie chodzic ok. ja mam live5.1 digital, wyglada jak na screenie i chodzi na wszystkim mozliwym lacznie z driverami do winda me. masz firmowa plyte ze sterami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 no wlasnie zadnej plytki nie mam . moze bys mi ja gdzies udostepnil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 sporo tego.pelna plyta. nie mam jak jej udostepnic w necie, moge co najwyzej skopiowac i puscic poleconym :( a patrzyles na ich stronie? tam maja tez jakies drivery. moge ci sprobowac wyslac na mail same stery bez tych wszystkich go...n mixerow i innych. ale to 18 mb ponad po usunieciu wersji nt4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Proszę bardzo: ftp://217.96.198.203 login: pompej hasło: pompejpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Proszę bardzo: ftp://217.96.198.203 login: pompej hasło: pompejpl juz ciagne :) mozesz tak zostawic to na dwa dni jakos bo kompa na noc nie bardzo zostawie bo spac nie moge od halasu wiatrakow :) papst dobrze chlodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Postaram się zostawić, a jakby coś nie działało to daj znać na GG 1299955 i naprawię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...