HUD Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Jakich mierników używacie? Jakie są najlepsze najtańsze? Niedługo bede sie przesiadał na a64 więc chce mieć pewność że mój chieftec wytrzyma dośc krótki czas. Z góry dzieki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Digital Multimeter M830B ( z firmy :D ). Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Digital Multimeter DT-830B i spisuje sie nie nagannie ;) no i ta cena ;) Edytowane 28 Października 2005 przez Wolan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Digital Multimeter DT-830B ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Digital Multimeter DT-830B ;) 1722499[/snapback] Rownież mam ten znany i ceniony licznik :D Taka zakupił na targu dwa w cenie 15PLN sztuka i jeden mi sprezentował. O ile mój zachowuje się nienagannie, to jego miewa lekkie odchyły w przypadku mierzenia napięć, np wg jego egzemplarza standardowa bateria AA ma 1.9V :D Wzglednie akumultor samochodowy miewaponad 20V ;) Ale mój chodzi elegancko. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 To jakiś konkurs? Będą nagrody? :P Metex ME -22 Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Więc taki coś owinno być idealne: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69410725 w opisie pisze: DCV- Napięcie prądu stałego 200mV,2000mV, 2V, 20V, 200V (0,5%),1000V (0,8%) Więc rozumiem że ustawia się najbliższe do mierzonych napięć czyli 20V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ja sobie kiedyś kupiłem taki dość dobry za 35 zł i chodzi super... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 To ja tez sie pochwale FLUKE 70-III MULTIMETER tylko cena tego cuda jest juz troche kosmiczna 650zl no ale za marke i jakosc sie placi tymbardziej ze zajmuje sie elektronika profesjonalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...