Skocz do zawartości
MeHow

JAK PRZEZ KABEL LOGO DO SIEMENS SL45i

Rekomendowane odpowiedzi

Jak masz SL45i to masz i stacje do poalczenia z PC i plytke z softem. Instalujesz soft do obslugi MMC a potem do katalogu Bitmap wgrywasz bmp-a (kolor b-w wymiary chyba 101x70) nie pamietam dokladnie. Potem wlazisz na karte (uzywajac telefonu) wchodzisz do katalogu Bitmap zaznaczasz wybrana bitmape wybierasz opcje=>ustawa bitmape i zatwierdzasz wybierz.

Na moim SL45@SL45i :D dziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe mialem swojego czasu simensa sl45i fajne dalem za niego 4 klocki :-) a teraz jade na ubogim SONY ERICSSON ehh  kamrki <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki itd 3330 nielubie braci 3310 ani 3310 :-) wole 3210

A o ktorym SE mowisz ? Bo chyba nie o T68i ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz niektorych nawet telefon przerasta :P

ZenUs_ dziala ci audiocatalyst ?

działa, działa, tylko..... już na dzień dobry mnie uprzedziłeś do niego...

btw. możesz polecić jakiś codeck, bo jesli catalyst działa jak mówisz to nawet nie bede sia za niego zabierał

MeHow: jest taki progos, nawet gdzieś go mam, ale nie badalem jak działa i czy wogole dziala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

działa, działa, tylko..... już na dzień dobry mnie uprzedziłeś do niego...

btw. możesz polecić jakiś codeck, bo jesli catalyst działa jak mówisz to nawet nie bede sia za niego zabierał

chyab w catalyscie nie mozna zmienic kodeka :/

Wiec sciagnij cos innego :/ ja osobiscie uzywam Cdex'a i Lame mp3 encoder:D

A jak zrobielm mp3 xingiem to nawet gluchu holman zauwazyl ze cos do [gluteus maximus] jest :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam SE T68i lipaaa !

to chyba go nie umiesz obslugiwac :/ sprzedaj i kup 3210 !

Jak mozna pisac ze jeden z najlepszych dostepnych tel jest ubogi ?

Przy nim SL45 to archaiczna zabawka :/

Do tego ma sie pojawic wersja z java i prawdopodobnie bedzie mozna zmienic soft a wtedy juz wymiatac bedzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam SE T68i lipaaa !

to chyba go nie umiesz obslugiwac :/ sprzedaj i kup 3210 !

Jak mozna pisac ze jeden z najlepszych dostepnych tel jest ubogi ?

Przy nim SL45 to archaiczna zabawka :/

Do tego ma sie pojawic wersja z java i prawdopodobnie bedzie mozna zmienic soft a wtedy juz wymiatac bedzie :D

zastanawialem sie nad tym phonem, ale niestety plus ma na niego zaporowa cene...

libero, bawiłes sie dłużej sl? co ma takiego se czego nie ma sl?

no moze poza tym rzydupiastym wyglądem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

libero, bawiłes sie dłużej sl? co ma takiego se czego nie ma sl?

no moze poza tym rzydupiastym wyglądem

eh sl znam tyle o ile z opowiesci , testow i niedlugiej zabawy sztuka kolegi.

A roznice - dobra bateria, bluetooth , mmsy , kolorowy wyswietlacz , gprs (sl45 ma ? ) i jeszcze pewnie jakies pierdulki o ktorych teraz nie pamietam :/

Tu masz testy

http://www.fkn.pl/artykuly/artykul/ida__181/

Wedlug mnie tel jest super ! nie wiem o co chodzi ndx'owi albo nie umie go obslugiwac albo gada byle gadac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bajerkow ma kilka umnie w CA telefon nie jest bardzo drogi, powiem ze wolal bym SL fajne T68 nie jest dopracowane zobaczymy wersje z java chociaz pewnie bedzie tak jak w przypadku MT50 nie wypal :P

ja wracam do swoje kochanej NOKI 8890, moze do tego nowszego modelu w tytanowej budzie jak uda mi sie kupic telfony Biznes klasy sa duzo lepsze T68 to ladna kolorowa zabaweczka :-) dla dzieci

Moim marzeniem jest KYOCERA to jest cacko i nie gadajcie ze T68i to porzadny tell !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS libero pewnie ze nei umiem obslugiwac lol

ja ma mielem motke 8500 wielka cegla kosz tego tela w erze 5000zł

plus aktywacja chyba 1000zł

A wsumie to jescze wczesniej mialem CENTERTELA w aucie pod lokietniku przeinelo mi sie z 40 funek moze przesadzam i zadnej nei umialem obslugiwac szczleczka ------------->>>>>>>>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim marzeniem jest KYOCERA to jest cacko i nie gadajcie ze T68i to porzadny tell !

no jasne dzieci korzystaja z bluetootha , irdy , kalendarza , notatnika, itp itp stary pierdzielisz jak potluczony.

Ta i ta twoje ukochana nokia przy T68i to kaszanka ! tak jak moj stary T28s ! Ale wiesz sprzedaj go szybciutko bo widze ze on cie przerasta a polowy funkcji nie umiesz wykorzystac i wypisujesz jakies gluoty:/

Wczesniej pisales ze ubogi - i zero argumentow

Teraz ze niedopracowany - no i slucham co niedopracowane ?

Nie gadam z toba bo cigle piszesz cos innego :/

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber wiesz co to KYOCERA i ty mowisz ze to jest gorsze phiii widze ze wlasnie ma T28 i sie zaczymales w rozwoju ja szukam telefonu bizen s klasy nie zabawki ! co ztego ze ma tyle funkcji nie jestem debilem ze by se spotkania w telefonie notowac chyba ze ktos ma problemy z pamiecia a pozatym do zabaw mam laptopa w Aucie i 90% uzytkownikow przynajmiej w CA powie ze to nie wypal

duzo lepszy Telefonem sa Comunicatory od noki offf corss mysle o NOwym modelu !!

Tak funkcje mnie przerastaja ! jasna i nie komentuje do puk nie miales tego telefonu !

Wady:

Przyciski na plastikach !

Delikatny lakier na obudowie !

Kiepska Wibracja !

Plus wyswietlacz ! telefon spadnie na ziem i po wyswietlaczu !

A moje 8890, SL45 wielo krotnie przy wysiadaniu z Auta lezaly na ziemi i zyly a tu przyklad mojej zony upuscila gdzies i do serwisu!

Powiem tak moejej zonie ! telefon sie podoba mnie nie moze fakycznie przerasta mnie technologicznie !! nie twerdze ze nie !

Ale now Kyocera jest 40 razy zawansowana lepiej niz T68i

Nie widziales nawet tego tela cena KYocery w polsce ebdzie wynosila okolo 15tys zl ! jak wogule keidys bedzie !!

I podniecaj sie jak dzieciak funkcjami !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widziales nawet tego tela cena KYocery w polsce ebdzie wynosila okolo 15tys zl ! jak wogule keidys bedzie !! 

I co dostales wzwodu ?

Po co ci tel za 15tys jak sobie z takim za 2 nie umiesz poradzic ?chyba zeby sie pochwalic :/ ale to juz twoje sprawa :/

Sorry pisz po polsku bo ja nie rozmumiem :/

nie mowielm nic o telefonie o ktorym nic nie wiem !

Porownalem twoja wspaniala nokie 8890 ktora nie jest niczym specjalnym ze swoiem starym T28s ! Ale nie zrozumieles bo jak ktos po polsku pisac nie umie to i czytac prawada ?

Poza tym mam T68i i uwazam ze jest to najlepszy telefon dostepny Na polskim rynku bo tu mieszkam ! i nie obchodzi mnie co jest gdzies indziej !

Niebiez tego zabardzo do siebie ale mysl co piszesz !

Wady: 

Przyciski na plastikach ! 

Delikatny lakier na obudowie ! 

Kiepska Wibracja !

Dobra z tym sie zgodze !

Ale gdzie argumenty ze tel jest ubogi ?

Szkoda na ciebie klawiatury :/

Pozdro !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi