BikerBo Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 witam, jaki programem moge na bierzaca mierzyc temp. karty graficznej, sandra ava i speedfan nie daja tej informacji, jaki prgram polecicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 A na płytce CD z grafą nie miałeś programu do pomiaru temperetury ? U mnie z Gigabytem był takowy właśnie na oryginalnej płytce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 dostale plytke jest tam taki program lecz mi nie dziala scigalem tez inne wersje z neta co jest, znacie cos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 everest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 everest pro tez nie daje rady :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Szczerze mówiąc to też mam problem z pomiarem temperaturki na moim drugim kompie z Gigabytem 9600pro. Oryginalne stery z płytki dawały mi taka mozliwość, natomiast po zainstalowaniu sterów Omegi i Ati Tools mam komunikat o braku odczytu temp karty. Skoro jednak na sterach producenta jest taka mozliwość to czemu nie mogę tego uczynić na nowszych przecież sterach Omegi ? Zakładka z temperaturką jest nieaktywna, czy mozna coś więc z tym zrobic ? W sumie to nie mam kłopotów z kartą, ale dobrze by było wiedziec jaką ma temperaturkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 moja karta na 99% nie ma czujnika temp :( jestem zly, planuje w niej zmienic chlodzenie bo jest za glosna, co polecicie zeny nylo w miare latwe w montarzu ? myslalem nad czyms zalmana z miedzi z wiatraczkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...