Dandud2 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Witam :rolleyes: Mam takie pytanko czy istnieje możliwośc nagrania film dvd który zajmuje 6.7 giga na dwie plyty dvd po 4.7gb :rolleyes: jeżeli tak to czy mógłby mi ktos podać króciutki opis jak to zrobić i jakim programem bede bardzo wdzięczny za odpowiedz :rolleyes: Edytowane 27 Października 2005 przez Dandud2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Programów jest mnóstwo. Pierwszy z brzegu to DVD Shrink. Więcej info o przegrywaniu znajdziesz na www.cdrinfo.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thalib Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Ja bym Shrinka nie polecał. To jest program typu "raz kliknij i wszystko sie samo zrobi" Poczytaj tu jak najprościej zrobić kopie filmu dvd oraz jakich programów użyc. Ewentualnie polecam strone www.divx.pl. Są tam opisane najpopularniejsze programiki do przerabiania filmów. W dziale download mozesz je sobie pobrać. Edytowane 27 Października 2005 przez Thalib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...