asdasd Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 odrazu sorki za ten temat , moze i bylo , ale nie mam czasu przekopac calego boarda... a to moj problem .. mam xp pro , plytke glowna ecs k7s5a i dysk segate 5400 40gb , gdy podlanczam 2 dysk w tym wypadku segate baracuda 80gb (cos takiego // kolegi dysk) , win mi go nie wykrywa ;/ co zorbic zeby mi go wykryl?? czy wogole da sie tak zrobic ?? ps. w odwrotym wpadku , jest ok (tzn. jak jestem u kumpla i podlanczam swoj dysk) pliska o szybka odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 A w biosie jest widoczny ? Może nie ustawiłeś prawidłowo zworek na dyskach master/slave ? Niby rzecz oczywista ale czasami ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 ja tez mam ta plyte ale w wersji 2.x moze masz 1.x i za stary bios i nie wykrywa duzego twardziela?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Usuń wartości Upperfilters i Lowerfilters z klucza HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMcurrentcontrolsetcontrolclass{4d36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} Restart kompa. lub tu, tu i tu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...