BikerBo Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 kupilem xpada pro, klade na niego myszke, kursor przesuwa sie jak by chcial ale nie mogl, myszka szaleje, na biurku jest ok, po przekreceniu podkladki o 90* problm znika ! mam w myszce tak jak by krzywo ustawiony sensor optyczny wiec niewiem, napiszcie czy ktos mial podobne problemy, jestem wqr*iony ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yareku Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 A jaką myszkę masz? Przeszukująć internet, znalazłem bardzo dużo pozytywnych opini o tym padzie. Jedna osoba też miałą problem z myszka Media-tech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Słabsze modele myszek mają problemy z niektórymi powierzchniami, np. przezroczystymi albo czerwonymi. To wina twojej mychy, nie pada. Aha, krzywo masz ustawioną diodę świecącą na powierzchnię, a nie sensor optyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 ja bym reklamowal ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Mój XPad działa świetnie z MX518, G5 i jakąś oemówką z logitecha. Jeśli to wina Twojej myszki, a wychodzi na to, że tak, reklamcja nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...