radeksz Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Witam mam maly problem tata przyniosl mi monitor niby malo uzywany jak go podlaczylem to sa smugi przez caly monitor, obraz jest ale taki ciemniejszy wyglada to jak pasy ciemniejsze jasniejsze niewiecie co moze byc prosze o szybka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Po pierwsze to masz możliwość użycia czegoś takiego wspaniałego jak EDIT. Po drugie to podaj może przynajmniej co to za monitor. To, że mało używany to jeszcze nic nie znaczy . Jak LCD i ma z 50ms to od razu będzie wiadomo o co chodzi, a tak to możemy tylko przypuszczać :) Edytowane 28 Października 2005 przez japa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) wiem co to edytuj ale zrobilem dwa posty pod rzad dlatego ze jak by temat zlecial na sma dol to nikt by go nie zauwazyl a teraz do rzeczy, monitor CRT Siemens MCM15P1, obraz niesmurzy tak jak w badziewnych lcd ale smugi sa w jednym miejscu , troche jest wlaczony to pare smug zniknelo ale nadal jest ich duzo Edytowane 28 Października 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 a opcji DEGAUSS nie ma - skoro smugi znikaja po pewnym czasie to rozmagnesowanie kinola moze zadzialac :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) to jest tak ze pare smug zniknelo ale reszta nadal jest, jak mam ciemniejsze rzeczy na pulpicie to od nich idzie jasniejsza smuga a jak jasniejsze to ciemna, jak bym mial aparat to bym zdjecie zrobil i pokazal o co dokladnie chodzi ale niestety niemam Otworzylem ten monitor i krecilem potencjometrami ale nic nie dalo wiec chyba niema sensu juz z nim cos robic bo nic to nie dalo Edytowane 29 Października 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...