The Naturat Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Witam. Mój komp to: EpoX 8RDA+PRO Athlon XP 2500@3200 1 GB ram DDR Radeon 9600 XT Mam pytanko- czy opłaca się kupować nową grafike np. 6800 GT. Czy lepiej zbierać na platforme 64 bit, z PCI-E itp. Po prostu narazie nie mam kasy na wymiane tego wszystkiego. Więc chcałbym wiedzieć także kiedy np. system czy gry będą TYLKO na 64 bity?? Bo jeżeli to będzie za 2 lata lub więcej, to teraz se kupie grafike i pochodze na nim, a potem, kiedy ten komp się zestarzeje to go wymienie. Bo nie chciałbym żeby doszło do takiej sytuacji kiedy kupuje nowiutką grafe do tego kompa, a tu za 2-3 miechy zaczynają pojawiać się gry i inne tylko na 64 Bity i zostaje bez kasy z dobrym kompem, ale bez możliwości grania i użytkowania go. pozdo all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja bym tego sprzetu narazie nie wymienial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 The Naturat napisał(a): Witam. Mój komp to: EpoX 8RDA+PRO Athlon XP 2500@3200 1 GB ram DDR Radeon 9600 XT Mam pytanko- czy opłaca się kupować nową grafike np. 6800 GT. Czy lepiej zbierać na platforme 64 bit, z PCI-E itp. Po prostu narazie nie mam kasy na wymiane tego wszystkiego. Więc chcałbym wiedzieć także kiedy np. system czy gry będą TYLKO na 64 bity?? Bo jeżeli to będzie za 2 lata lub więcej, to teraz se kupie grafike i pochodze na nim, a potem, kiedy ten komp się zestarzeje to go wymienie. Bo nie chciałbym żeby doszło do takiej sytuacji kiedy kupuje nowiutką grafe do tego kompa, a tu za 2-3 miechy zaczynają pojawiać się gry i inne tylko na 64 Bity i zostaje bez kasy z dobrym kompem, ale bez możliwości grania i użytkowania go. pozdo all 1724799[/snapback] Zgadzam się nie ma co sie bardzo pchać w wymianę częsci bo są jeszcze w miarę dobre. Jak koniecznie chcesz cos to kup np to Stosunkowo niewielkim kosztem poprawisz sobie płynność w nowych grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 w tych pieniadzach mozna juz wyciagnac szafira 9800 pro z jakims chlodzonkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojan_2 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 W sumie jak nie masz kasy to ja bym sie nie pchaî do wymiany sprzetu!!! Ale pewnie w przyszîoôci przydaîa by sie wymiana wiem bo sam jestem posiadaczem platformy 64bit... A z tym mozna poczekac!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...