Olek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 wime było to już w wielu postach ale ceny były rózne około 2500 ja moge przeznaczyc około 3k to znaczy nie wiecej niż 3300 najlepiej mniej Czy za tą cene zakupie przyzwoity monitor 17 mniejszy nie stety nie chiałbym kupować albo sobie darować i kupic 19'' CRT NEC991SB a za reszte większy dys twardy Poradźcie czy warto dawac na dzisiejsze czasy 3k za lcd ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Moim zdaniem warto. Ja naprzykład za około tydzień kupię sobie LCD Belinea model 101741. Ostatnio zeszły ceny i kosztuje 2549 w Komputroniku. Na dodatek przekątna 17.4, DVI-D, a czas reakcji plamki jest chyba najniższy za wszystkich lcd-ków - 15ms. (looknij sobie na komputroniku). Wiem, że warto, bo miałem już LCD, kupiłem go w 99r. dałem chyba z 5000 (15") ale jakby nie mówić o wiele lepszy był od CRT (pomimo słabych parametrów). Więc podsumowując WARTO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 warto czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A moim zdaniem nie warto. Lepiej sobie kupić topową 19 CRT. Może np. Samsung SyncMaster 957p - CHIP Tip Power, a kosztuje tylko 1300zł. Gdybyś miał więcej kasy to najlepsze monitory robi Eizo, ale one kosztują już b.dużo (T765 - 3750zł). Albo może jeszcze jakiegoś dobrego Sony - kosztują w okolicach 2700zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A moim zdaniem nie warto. Lepiej sobie kupić topową 19 CRT. Może np. Samsung SyncMaster 957p - CHIP Tip Power, a kosztuje tylko 1300zł. Gdybyś miał więcej kasy to najlepsze monitory robi Eizo, ale one kosztują już b.dużo (T765 - 3750zł). Albo może jeszcze jakiegoś dobrego Sony - kosztują w okolicach 2700zł.Popieram.Najlepiej kupić wypasioną 19' CRT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 moim zdaniem tez nie warto za te 3k zl kupish zajebista 19 crt :D dopuki ceny lcd nie spadna nie warto ich kupowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 jak wypasiona 19' to tylko iiyama - z pasmem 345 - jest jaki taki model kosztuje ponad 2kzl spox - albo EIZO al LCD to tez tylko EIZO albo NEC!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...