alexsus.[PL] Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 1 2 chichałbym wybraćć między tymi dwoja , ew. jakie w tej cenie inne?<230pln max!!> ogólnie musteki są przez wszystkich oceniane pozytywnie, jest to mój pierwszy zakup i niedokońca jestem przekonany. Doradzcie coś proszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Zdecydowanie drugi model to mój typ, pierwszy ma matryce CIS, na nim nie mozna skanowac obiektów 3D a oswietlenie w skanerach na matrycach CIS to zaspół diód, a one daja lekki niebieski poswit, ten drugi ma ccd mozna skanowac 3d i ma lampe katodowa która jest mocniejsza od diód oraz daje białe swiatło zblizone do naturalnego. Ten drugi jest większy i ciezszy. to chyba tyle Pozdro. Edytowane 4 Listopada 2005 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jeśli tylko do płaskich rzeczy to bym polecał Canona Lide - ogólnie dobry, tylko właśnie oparty na diodach więc można nim skanowac tylko kartki, książki itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 polecam epson'a 2480 ... mialem kilka skanerow od agfy poczawszy przez musteki i umaxy ... ten jest naprawde fajny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...