Gość Ukasz Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 no wlasnie kupilem na allegro zalmana jak w tytule ale jest ciemny hyba zasniedzial jak to wyczyscic ? moze zanurzyc w czyms ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 caly czy tylko podstawa z ktora ma styk proc ? jesli caly to nic nie zrobisz, a pozatym to po ci to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Możesz użyć takiej płytki magicznej, co włożona do gorącej wody z dodatkiem soli czyści wszystko: stare srebro itp. Pewnie miedź też pociągnie. Sprawdź serwisy aukcyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 kup najtańszy ketchup (im tanszy tym lepszy bo ma wiecej %octu) i zostaw cooler w nim na kilka h bedzie jak nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 nalot nie zmniejsza przewodności także po co kombinujesz, bo według mnie radiator może wyglądać jak krowi placek bylby był wydajny i cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 bartezjusz ty na serio!? ketchup ? wow nie wiedzialem o takich sposobach, musi potem kosmicznie smierdziec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 bartezjusz ty na serio!? ketchup ? wow nie wiedzialem o takich sposobach, musi potem kosmicznie smierdziec :P 1726020[/snapback] oczywiscie ze na serio sposób stary jak swiat (najlepszy na miedz) oczywiscie resztki spłukujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 podobnie dziala cola :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ocet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Za pomocą Coli możesz odkręcić nawet zardzewiałe śruby, wypali kamień od wody w czajniku tak jak i ocet. kup ocet bo tańszy, nalej do naczynia i zostaw w nim cooler na noc. Satysfakcja gwarantowana. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Za pomocą Coli możesz odkręcić nawet zardzewiałe śruby, wypali kamień od wody w czajniku tak jak i ocet. kup ocet bo tańszy, nalej do naczynia i zostaw w nim cooler na noc. Satysfakcja gwarantowana. B) 1726841[/snapback] Ja czyściłem blok wodny za pomocą octu. Wlałem troche i zostawiłem na noc. Rano miedź się zrobiła .... zielona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 "Cała noc" to takie pojęcie względne aby nie robiło się tego w dzień kiedy komp jest potrzebny. Osad przy zastosowaniu octu zejdzie po 2 godzinach, a przez ten czas może kontrolować przebieg procesu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja czyściłem blok wodny za pomocą octu. Wlałem troche i zostawiłem na noc. Rano miedź się zrobiła .... zielona. Miedź zrobiła się zielona(pokryła się patyną), ponieważ "nie lubi" mokrego środowiska. Popatrz sobie na dachy starych domów(te wykonane z miedzi), sa zawsze zielone. Tak samo z pomnikami. Inne metale szybko rdzewieją, miedź za to pokrywa się patyną. Za długo trzymałeś radiator w occie. Jak wyżaj napisano 2h i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja czyściłem blok wodny za pomocą octu. Wlałem troche i zostawiłem na noc. Rano miedź się zrobiła .... zielona. 1727173[/snapback] dlatego poleca sie ketchup a nie czysty zywy ocet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...