MARIOSKARPA Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 wlasnie przypadkiem tyklem se mojego pentagrama, a dokladniej wsadzielm palca, nie tam gdzie trzeba i poszlo smigło ;/ jak myslicie przyjma mi go ramach gwary? Jakies sugeste, bo palcam mam wmiare calego, jednak pentek źle to zniusł, teraz hałasuje jak głupi ;/ Kleił ktos to kropelką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Na ogól uszkodzenia mechaniczne nie wchodza w gwarancje...:P Ja juz wiele razy wsadzilem palec w wiatraki pentagrama gdy go mialem i nigdy nie poszlo..predzej mnie palec zabolal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysz3k Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 nie wiem ile maja one platkow.. ale sprobuj wylamac po przeciwleglej stronie smigielko, wtedy ciezar wiatraka sie zrownowarzy i nie powinien mocno halasowac.. albo kup inny wentylator co za problem, pokombinuj i jakos przymocuj :) kropelka chyba duzo tu nie da :/ juz bardziej jakas zywicia sztuczna albo poxipol bo badz co badz mocno to wiruje i musi byc wytrzymale jeszcze ci znow odpadnie i walnie w plyte i rozwalisz jeszcze cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Niestety masz przechlapane.... Ja kiedys w innym coolerku urwalem w ten sam sposob smiglo - i nic nie pomoglo na tą przypadłość... Ani klejem, ani urwanie przeciwleglego. Musialem zwolnic obroty - nie trzeslo przynajmniej obudowa - choc temperatury podskoczyly o jakies 15 stopni. Musisz kupic nowego - bo na gwarancje nikt tego nie wezmie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 może pokombinuj tak jak jest w tym temacie :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 No widzisz..masz rozwiązanie na talerzu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 bylo heheh http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=140165&hl= http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=124491&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 bede kombinował ;] wpierw przytne jana w sklepie, moze wymeinia bez pytan ;] a jak sie nieude to bede go reanimował ;] na QVC+ to 80mm wichajster? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ALe jaki model QVC ? Jesli to 100 to jest to wentyl 92 mm, a jak to jest QVC 120 to znaczy ze wentyl jest 120 !! Proste jak drut :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...